0 oy
243 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar neler yapabiliyor yemeleri nasıl amacım kıyaslamak değil takip etmek istiyorum geri kaldığımız birşey var mı diue 

3 Cevaplar

0 oy
(14,234 puan) tarafından
Sen yazsaydın ona göre söyleseydin benimde oğlum on aylık olacak  ne öğrenmek istoyorsun ☺️
(14,234 puan) tarafından
Yani yazmaya çalışıyorum bildiklerimi evet .tanıyanlar var tabi sürekli jonusunca ister istemez tanışıyoruz ☺️
tarafından
Yani aynen burasi iyi ya insan bir çok şeyi burda öğreniyor stres atıyor burda bende fırsat buldukça burdayım:)
(14,234 puan) tarafından
☺️☺️evet güzel oluyor
tarafından
Aynen :)
(14,234 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kızlar yok mu bilen 
0 oy
(26,535 puan) tarafından
Kahvaltı yaptiramıyorum maalesef ama onun dışında çoğu şeyi yer dört dişi var iki alt iki üst üstler daha yeni oluşuyor yarınlar ayakta uzun süre duruyor yan yan yürüyor veya yürüteçten tutunuyor ileri ileri gidiyor  1 hafta sonra 11 aylık olacak 
tarafından
MasaAllahh Rabbim bağışlasın peki parmağı ile göstermeye başladı mı birde hangi taklitleri yapıyor anne baba nerde diyince gösteriyor mu canım
(26,535 puan) tarafından
Anne baba olarak algılıyor mu bilmiyorum ama çevremdeki insanlar benim ismimi seslendiğinde bana bir bakınıyor bahsedilen kişinin ben olduğumu biliyor diye düşündüm alkış yapabiliyor veya ben onu severken burnumu burnuma dayayıp kafamı sallıyorum o da kafasını sallıyor ama başka takliti yok işaretle göstermesi yok henüz bence uygulama fazla ileri davranışlardan bahsediyor bu ay için beklenen gelişim bana abartı geldi :) Amin canim seninkini de
tarafından
Benim kziim iki gündür parmağı ile göstermeye başladı yavaş yavaş bazı şeyleri bilinçli bazılarını bilinçsiz gösterir ne istiyorsun göster diyince parmağı ile işaret ediyor az çok ama gerçekten çok şey yazıyorlar insanınin aklı karışıyor sıkıntı mı var diye taklit olarak da alkış ve çak yapıyor sinirlen diyince eh eh diye bağırıyor al ver yapıyor çogi şeyi var ama buranın gelişim bilgisine göre bazıları yok onu merak ettim sağol canım ilgin için

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 134 göst.
5 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Derimom (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 300 göst.
27 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 627 göst.
0 oy
5 cevap 149 göst.
21 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Poyrazsmom (440 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,824 soru

24,406,224 cevap

350,515 kullanıcı

...