+1 oy
1,191 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

aksamdan beri oturup ağlıyorum doktora götürdüm alerji uzmanına git dedi yokmuş bugün de cildiye gidecek ne yaptıysam krem verdiler geçmedi dün gecede yüzü kasiyordu elini tuttum ışığı bir açtım baktım ki heryeri kan şimdi de böyle iltihabı olmuş lütfen yardım edin canım yanıyor böyle gorunce

45 Cevaplar

0 oy
(1,451 puan) tarafından
Eger emiyorsa sen hemen sut ve sut urunlerinin hepsini birak yumurtayida hazir hic birsey yeme en azindan doktora gidene kadar yuzunede bebentol surebilirsin zaten alerji ise bir hafta icinde kendiliginden duzelir (Benim bebegimde boyleydi ordan biliyorum)
tarafından
Tamam canım
-Reklam-
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Komşumun kızıninda böyle yanağında vardı. Alerji çıktı. Egzema alerji karşımı bişey çıktı. Süt ve süt ürünlerini kesti. Yün kullanmadı. Deterjanı bıraktı . 2 yıl diyet yaptı emzirdigi için. Hala da tam geçmiş değil . Alerji testi yapılması sart
tarafından
Aynen canım bende yaptıracam iste
0 oy
(3,369 puan) tarafından
Papatya demleyib suyuyla sık sık sil. Pamuk yardımıyla. 15 dkk- yarım saatdan bir sil. Geçmiş olsun
(3,369 puan) tarafından
Emiyorsa, senin yediğin bişeye alerjisi vardır
tarafından
Sağol canım benim
0 oy
tarafından
Kıyamam yavrum ya rabbim şifalar versin inşallah 
tarafından
Amin canım
0 oy
(52,875 puan) tarafından
icim eridi ya cocuk nasil dayansin yavrum.kuzum geçmiş.olsun
tarafından
Sağol canım benim
0 oy
tarafından
oyy kiyamam cok kotu olmis ya Allahim sifa versin alerjik bisey bence bu arastirilmasi lazim :(
0 oy
(9,682 puan) tarafından
Bismillah çok geçmiş olsun ya zik bebisede zor 
0 oy
(14,424 puan) tarafından
Ahh kuzum benim kıyamam yaaaa 

İşinin ehli bi doktor bakar inşaallah
0 oy
tarafından
Sen bir süre süt ürünleri tüketme peynir yoğurt süt falan yani içinde süt olan hiç bişey yeme ve bebeğe advantan krem al yanaklarina sür gecirecektir
tarafından
Tamam canım deneyecem
0 oy
(622 puan) tarafından
İstanbul esenler medipole acilden götür eğer maddi sorun yoksa çok da çıkarmaz gerçi orası aşırı pahalı değil veya olmadı bezmialeme götürün bı acilden canım çok geçmiş olsun 
tarafından
Sağol canım benim bahçelievler Medipol goturecez
0 oy
tarafından
Hiçbi fikrim yok ya yediklerine dikkat et canım valla bilemedim ya tühh
tarafından
Sağol canım
0 oy
(6,164 puan) tarafından
Gecmis olsun ist neresinde oturuyorsun
tarafından
Küçükçekmece
0 oy
(11,038 puan) tarafından
Offf içim gitti ya çok kotu oldum :(( benim kızımda da vardı atopik dermatit dediler gecer dediler 1yasından sonra gecti cok sukur. Locoderm krem kullanıyordum kortizonlu olduğu için 3gunden fazla kullanamıyorduk. Sürekli geçiyor ve yeniden cıkıyordu. Sonra başka bi krem aldım o da tam geçirmiyordu ama yumuşatıyordu cildini. Kaç defa dr.a gittik sırf bunun için. Seni cok iyi anlıyorum :((
tarafından
Bu dediğinden banada dediler
0 oy
(10,765 puan) tarafından
Benimde kızımın böyle olmuştu sağlık ocağı bir krem verdi onla geçti hatta yeğenim doğdu onada o kremin adını verdim gidip aldı geçti ama 6 yıl geçti hatırlamıyorum artık adını üzülme geçiyor kremle 
tarafından
Pazartesi götüim bakalım bir
0 oy
(9,875 puan) tarafından
Atopik dermatitde olabilr cok gecmıs olsun acilen doktor görmeli canım varsa kantaron yagı sür zeytinyagı da olabilir.
tarafından
Doktor zaten bu dedi ama verdiği ilaçta etki etmiyor
0 oy
(5,481 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun tatlım,ek gıda almıyosa sen yediklerinde 3 gün keserek neye alerjisi var öğrenebilirsin. Süt ve süt ürünlerini dana eti dahil hiçbir şeyin içinde olmasın 3 gün yeme. Körelmezse yumurta, körelmezse domates, böyle böyle ilerle. Çok zor maalesef, kızım da alerjik bi bebek 
tarafından
Tamam canım
0 oy
(4,387 puan) tarafından
canım ya kıyamam Allah şifa versin 
tarafından
Amin canım
0 oy
(272 puan) tarafından
Off nasıl kötü ya nasıl acı çekiyor kiymm
tarafından
Vallahi uyumuyor ağlıyor eli sürekli yuzunde
0 oy
(68 puan) tarafından
Bebeğin kac aylık neyle besleniyor bilgi verir misin yardımcı olmak istiyorum bende benzer şeyler yaşadım 
tarafından
4aylik anne sütü
(68 puan) tarafından
canım hiç zaman kaybetmeden Üniversite Hastanesi Alerji bölümüne git Eğer randevu ile sırana daha çok varsa kesinlikle yumurta ve süt içeren bütün gıdaları tüketmeyi bırak diyet yap daha sonra çocuğunu gözlemle yüzündeki yaralar azalırsa ya da biterse �nce yumurta ye bak tekrarlıyorsa Yumurtayı bırak tekrar çocuğun yüzündeki İzlerin geçmesini bekle yoğurdu tüket Eğer yoğurtta bir Reaksiyon göstermiyorsa yumurta alerjisi var demektir Eğer ikisini de göster de zaten ikisinde alerjisi var demektir beninim oğlumun yumurtaya alerjisi vardı bir buçuk yaşına kadar çok dikkat ettik çok şükür geçti
tarafından
Gittik canım bugün doktora ama yediğin şeylerden değil egzama bu bildiğin dedi ilaç verdi
0 oy
tarafından
Sari kataron yagi dene en azindan kasintiyi keser alerji dokturuna götür çok gecmis olsun 
tarafından
Sağol canım

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 255 göst.
14 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Sizden birisiii (660 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 307 göst.
7 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde eymenim02 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 706 göst.
30 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Alisim49 (2,567 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 727 göst.
5 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Elifylmz0660 (1,288 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,453 soru

23,693,766 cevap

311,179 kullanıcı

...