Yaa arkadaşlar emin olun artık bende sıkıldım size bu sorunları sormaktan. Eşim olumsuz bir durumda hep beni suçlar sebebi sensin sen yaptın sen ettin sen sen sen. Ve bende bazen alttan alıyorum bazen duymuyorum bazen de sesimi yükseltip yeter diyorum. Tıpkı bugün yaptığım gibi... Yaaa banyo da havlular için askılı var ikili. Bende kend havlularımı asıyorum saç ve duş havlumu. Eşime göre biraz eğilmiş askılı ve bana sen yaptın fazla Havlu astın eğdin dedi bende yeter artık onun görevi o zaten evin bütün havlusunu değil gerekli olan havluyu astım. 1.5 yıldır yaptığım gibi yeni mi farkettim dedim. Ve artık hiçbir eşyamı koymam biryer de kaldırırım deyince o da bunu söylüyorsan o zaman s.ktir git bu evden de dedi. Bende giderim beni bununla tehtit edemezsin çıkar giderim sende eşyalarınla5 yıl değil 40yıl yaşarsın dedim. Akşam içinde yemek ve tiyatro ayarlamıştı. Şimdi bana günümü mahvettin deyip balkona gitti. Yaaa yine ben suçlu yine bana yıktı olayı siz olsanız ne yapardınız. Çıldırıcam artık yaaa butkım bende mi suç.