0 oy
236 göst.
Diğer kategorisinde (3,149 puan) tarafından
Size slm bile vermeyen elti ve kıymet bilmeyen kocasıyla mecburi bir aile ziyaretine hem baş sağlığı için  hemde kalp krizi geçirmiş 2 kere enişteleri eşimn halasının kocası na eşiniz ve değersiz olan elti ve kaynınızla gidermiydiniz, eşim için tamm dedm ama çok pişman oldm tamm dediğim için eşimde söyledm bazı şeyler sen varsın diye oluyor yoksa 2 side benm ailem değil bunu öyle bil dedm, hatamı yaptm bilmiyorm

5 Cevaplar

0 oy
(2,532 puan) tarafından
İyi de onlara gitmiyorsunuz ki farklı bir yere ziyarete gidiyorsunuz. Rabbimin rızası için gidin tabii. Hem ev sahibine de kolaylık iki misafir de aynı gün aradan çıkar. Hasta eşiyle her gün ayrı ayrı misafirle nasıl uğraşsın kadın 
(3,149 puan) tarafından
Eniştesinin 2 kere kalp krizi geçirmiş, bide yeğeni intihar etti biz taziye flan gitmişti eşimle kardeşi ama bu şekilde gidilmedi hiç, gşdeym yani diyorsn
(2,532 puan) tarafından
Evet gidin. Bence içiniz böyle daha rahat edecek
(3,149 puan) tarafından
Eşim n hatrı için artık öyle yapayım
-Reklam-
0 oy
(1,371 puan) tarafından
Tabiki giderdim onlara gitmiyorum ki ? Aynı ortamda illa da olunacak ya mecbur akrabalık var arada çünkü. 
(1,371 puan) tarafından
Valla git canım bence. Ondan bağımsız git yani hem kötulugu dokundu dememissin ki öyle konuşmuyoruz pek demissin. Y
(3,149 puan) tarafından
Başta Bn slm veriyordm o unursamıyordu bni gördüğü yerde Bi nasılsn demiyordu öyle bnde kestim konuşmayı, kavga flan yok
(1,371 puan) tarafından
E işte hani kötü duygu besleneme gerek  yok diyorum. Demek üstten bakıyor öyle millete o da öyle bir aciz. Sende selam verme kendi halinde takıl.. çok şükür uğraşmıyor seninle böylesi daha makbul
(3,149 puan) tarafından
Yok muhabbet sohbet zerre yok bir slm veriyordm onuda almıyordu vermiyordu bnde kestim,
(1,371 puan) tarafından
Aman be çiçeğim selamı vermek sünnet almak farzdır boşver sende selam verme verirse al
0 oy
tarafından
Kız onlar la ne alaka bosver sen onlara gitmiyon sonuçta.

İmkanınız varsa onlardan ayrı bir gün gidin
(3,149 puan) tarafından
Eşimde olmaz dedi konuşma da mecbur ayıp oluyor gitmedik diyo
0 oy
(6,678 puan) tarafından
Git onla muhatap olma 
0 oy
(777 puan) tarafından
Giderdim onlarla konuşmazdim öyle bisey olduğu zaman da öyle yapıyorum hiç muhattap olmuyorum yokmuzlar gibi davraniyorum

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 369 göst.
5 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Syma (837 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 120 göst.
15 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 770 göst.
0 oy
10 cevap 326 göst.
27 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu