Bugün arkadaşa oturmaya gittik kızçemle. Giderken bir poşete oyuncak doldurdu kızçem. Çıktık yola ısrarla poşeti kendi taşımak istedi bir elinde poşet bir elinde bebeği kaç kere poşeti bna ver dediysem de vermedi.
Sonra eve gelirken yine aynı şekilde kendi taşımak istedi vermedi bana. Yolun yarısında bir amca kızım bişey diycem dedi. Buyur amca dedim. Ben sizi öğlen giderken de gördüm balkondan dedi. Zaten kendi zor yürüyo çocuk bide poşet vermişsin eline yazık değil mi kendin taşısana dedi anam ben şok sksksks
Dedim ki amca kendi taşımak istiyor. Ben taşıtmıyorum vermiyor dedim. Haaa kızım kusura bakma hakkını helal et ben öğlen görünce kendi kendime sana kızmıştım. Küçücük çocuğa poşet taşıtıyor ne biçim annesin dedim. Valla şu an çok üzüldüm dedi.
Ben aslında öğlen giderken görenlerin böyle düşüneceğini tahmin etmiştim amca demek ki önyargılı olmamak lazımmış demi dedim. Haklısın kızım dedi güldü. Gerçekten de önyargılı olmamak lazım kızlar. Gördüğümüze aldanıp hemen karşıdaki kişinin hakkına Girmemeliyiz.
İşte buda böyle bir anı oldu paylaşmak istedin. ☺️