+2 oy
1,113 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bugün arkadaşa oturmaya gittik kızçemle. Giderken bir poşete oyuncak doldurdu kızçem. Çıktık yola ısrarla poşeti kendi taşımak istedi :) bir elinde poşet bir elinde bebeği kaç kere poşeti bna ver dediysem de vermedi.

Sonra eve gelirken yine aynı şekilde kendi taşımak istedi vermedi bana. Yolun yarısında bir amca kızım bişey diycem dedi. Buyur amca dedim. Ben sizi öğlen giderken de gördüm balkondan dedi. Zaten kendi zor yürüyo çocuk bide poşet vermişsin eline yazık değil mi kendin taşısana dedi :woot: anam ben şok sksksks

Dedim ki amca kendi taşımak istiyor. Ben taşıtmıyorum vermiyor dedim. Haaa kızım kusura bakma hakkını helal et ben öğlen görünce kendi kendime sana kızmıştım. Küçücük çocuğa poşet taşıtıyor ne biçim annesin dedim. Valla şu an çok üzüldüm dedi.

Ben aslında öğlen giderken görenlerin böyle düşüneceğini tahmin etmiştim :D amca demek ki önyargılı olmamak lazımmış demi dedim. Haklısın kızım dedi güldü. Gerçekten de önyargılı olmamak lazım kızlar. Gördüğümüze aldanıp hemen karşıdaki kişinin hakkına Girmemeliyiz. 

İşte buda böyle bir anı oldu paylaşmak istedin. ☺️ 

16 Cevaplar

0 oy
(1,382 puan) tarafından

Şuan insanların çoğu o amca gibi önyargıli sevgili adaşım :) bazen bakıyoruz ama görmüyoruz sadece bakmak için bakıyoruz. Bakmak ve görmek arasındaki farkı anlayamıyoruz maalesef :angel:

tarafından
Aynen öyle bide üstüne günaha giriyoruz adaşım :)
(1,382 puan) tarafından
Aynen valla yaa amcanın canı sıkılmış size sarmış baksana :D
-Reklam-
0 oy
(8,038 puan) tarafından
Herşey öyle onyargiyla yaklaşmamak lazım. Ama biz insanlar bilip bilmeden yorum yapmaya bayılıyoruz 
tarafından
Evet bi düşün demi küçücük çocuğa neden poşet taşıtayım
(8,038 puan) tarafından
Yani çocuklar istiyor öyle şeyler benim oglanda bı çanta aldık kıyafet koyarım içine iki parça diye düşünmüştüm. Onu oyuncakla doldurup sırtına takıyor sürekli heryere taşıyor ☺️
tarafından
Kız ağzı olan konuşuyor işte :)
(8,038 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(7,106 puan) tarafından
Haklısın önyargılı olmayalım deyip önyargılı olan bennnnn ama içimde yaşarım :)
tarafından
İyide tanımadığı kişi hakkında kendi kendine de saydırmazsın ve kardeşim :)
(7,106 puan) tarafından
Ben saydiririm
tarafından
Sen saydırırsın eminim hahahahah
(7,106 puan) tarafından
Rhhrhrhr eminim sende dnbfnfbfbf
tarafından
Ben diyorum önyargı iyi değil ayşa diyor naw naw sjajshah
0 oy
(260 puan) tarafından
Benim kızımda öyle her şeyi kendi tasimak istiyor. bebek arabasına binmek istemiyor bazen kendi sürüyor yolda bende bazen düşünüyorum goren diyecek ***** bunlar bebeyi bebek arabasına bindirmekten araba boş bebek sürüyor hemde)))
tarafından
İnan ki diyorlardır :)
(260 puan) tarafından
Evet ama yapacak bir şey yok ))
tarafından
Aynen öyle bidahaki sefere pankart açarak yürüycem çocuk kendi taşımak istiyor suç benim değil diye hahahah
0 oy
(14,136 puan) tarafından
Evet ya insanlar böyle bende bebek arabasında oglusu çıkarmıştım ozaman küçüktü tabi biraz daha gunes geliyordu yüzüne yürüyorum yani iki saniye sonra geçecek hemde ona da ihtiyacı var sonuçta kadının biri bana çocuğa gözlük taksana bu ne yazık dedi ben sok:⁠-⁠D:⁠-⁠D:⁠-⁠Dsanki saatlerce güneşin altına birakmisim çocuğu 
tarafından
Ay bunlar hep çok bilmişlikten kaynaklanıyor
(14,136 puan) tarafından
He ya bir biz bilemedik:⁠-⁠D
tarafından
Kız sorsan kendi de öyle gezdiriyordur :)
(14,136 puan) tarafından
Ya kucuck çocuk gözünde gozlukmu tutar bir kere şapka bile tutmayan çocuk:⁠-⁠Dkonusuyorlar anca iste
0 oy
(20,125 puan) tarafından
Çocuk yetistirmemis kişilerin önyargılı olmasını normal.karsiliyorum artık. Gerçekten insanların aklına bu ihtimal asla gelmiyor. Kendileri çekmediği için tahmin de edemiyorlar
(20,125 puan) tarafından
o soruyu soranlarin ağzına kepçeyle vurcan ☺️
tarafından
Senin doğurduğundan kime neyse tövbe yarabbim yaaa
(8,038 puan) tarafından
Ben kimseye sormam hatta böyle evlenipte uzun süre çocuğu olmayana falan olmuyorsa üzülür diye sormam. Çoğu insanda laf olsun diye soruyor işte
(20,125 puan) tarafından
Aynen o yüzden çok konuşmak iyi bişey değil
 Çok konuşunca illa insanın ağzından böyle saçma sapan şeyler çıkıyor
(8,038 puan) tarafından
Evet çok haklısın. Herşeyin çoğu zarar zaten
0 oy
tarafından
Çok güzel bir anı amcaya da ders olmuştur.

Bazen hiç bir şey dışardan göründüğü gibi olmayabiliyor işte ☺️☺️
tarafından
Farkında olmadan hakka giriyoruz hafızım ama ben giderken tahmin etmiştim gelirken önüme çıkarttı rabbim :)
tarafından
Öyle valla abla. İşte suizan da bulunmamak lazım tabi ne kadar becerebilirsek artık
tarafından
Ee insanoğlu beşer şaşar aşkom Allah affetsin hepimizi
tarafından
Amin ablacım ❤️❤️
0 oy
(3,107 puan) tarafından

Ay aynen geçen benimde başıma geldi büyük kziimi okula almaya gttm 1 yaşındaki kızmla kızım yeni yeni yürüyor ve kucagmdan kendini atacak yurucem diye neyse indirdim yürüyor yavaştan arkadan yaşlı bı amca geldi kaldıralım brn sanki ben kaldırmak istemiyorm gibi yazıktır yuruyemiyor diye yok amca kendisi yurumek iştiyor dedim güldü gtti :ermm:

tarafından
Hahahah bu amcalar fena :)
0 oy
(1,920 puan) tarafından
Ahh bee şu önyargıları kirsak herşey düzelecek 
tarafından
Aynen kuzum ama yok illa konuşacağız yani :)
(1,920 puan) tarafından
Ağzımız durur mu hiç Allah korusun:D
0 oy
(10,373 puan) tarafından
Allahım yarabbim :) bizde geçen haftalarda markete çıkcaktık kızımla evin yakınında ki. Neyse vestiyerden cüzdanımı alıyprum o sırada kızım maskesini gördu istedi takcağım anne ddi. Gerek yok yakın yere gidecez kızm hemen gelirz ddm ısrar etti. Nyse tmam al ddm taktık çıktk. Sokakta da kadınlar oturuyor yanlarından gecıyorduk slm verdim. Bana diyorlar ki bak bak çocuğuna maskeyi takmıssın kendin neden takmıyorsun. Bide dovecek gibi diiorlar :D bnde ddm kendi takmak istedi o yuzden taktık. Aslinda acıklama bile ypmayacaksın insanlara ama işte..

Dun de anneme komsuları geldi cay faslı bittikten sonra nescafe yaptm. Kızım da sıkılmıstı artk durmuyordu bnm kahvenin de dibinde biraz kaldı. Kızıma ddm gel yanıma annecim kahve içer misin ddm. Kadın bana döndu baktı kahve mi içirceksin cocuğa ddi. Evet hergub icmiyorya çok nadir veririm zaten ddm. (Kızım 3yaşını 2ay geçiyor 3 4defa vermemişimdir bile) Kucucuk cocuk yazık ya fln gbi konustu ay bi sinir oldum sanki zehir veriyorum kızıma. Fincanın dibinde kalana su koydum verdim belki 2 yudum ancaydı yanıma geldi oturup içti çocuk. Insanlar bazen çok değişik. Ay amma uzun yazdm dolmuşum bende :Djdj
(10,373 puan) tarafından
Bi anlasam ne var :D ya tmm yararlı bişey olduğunu zaten asla savunmuyorum ama o an durmuyordu gel yanıma kahve vereyim diyince yanıma gelip oturcak biliyorum. Zor durumda kalmasam teklif bile etmezdim kızıma. Ki zaten asitli şeylerin tadını bile bilmiyor. Kola fanta vs hic vermedim vermem de. Amaan insanlar kendi 4 4luk gbi baskalarının anneliğni sorguluyorya sinir oluyirum
tarafından
Ayne öyle hayır sizene yani sanki onların çocuğuna veriyorsun
(10,373 puan) tarafından
Öyle işte :D bu arada poşet taşıma olayını bizde çok yaşarız ozellikle kızım için bişey almışsak :) şimdiye kadar laf eden cıkmadı ama ederler :Djdj
tarafından
Bana ettiler bugün hahaha aslında bir çok kişi düşünüyordur ama duymuyoruz işte bugün denk geldi duydum :)
(10,373 puan) tarafından
Amaan insanlar tuhaf kuzum herseye bi kulp bulurlar :)
0 oy
(13,782 puan) tarafından

Cocuklar hevesli ve meraklı oluyorlar aynı şeyi eşimin yeğeni yaptı elimde poşet vardı illa ben taşımam ağır dedim yok ver taşırım dedi verdim eline imi yürüdü verdi geri ağır geldi de ahahah :D

tarafından
Kız zaten ağır değildi ama elinde hem bebek hemde poşet olunca zor yürüdü biraz ama pes etmedi vermedi bana :)
(13,782 puan) tarafından
Heves ediyorlar kuzum onu demek istedim yani kendi boyu kadar poşet zaten gözümde canlandı o sahne
0 oy
tarafından

Aaa bu sey değil mi ya hasrettin hoca ve eşek hikayesi :)

tarafından
Evet evet o bak en üste yazmış arkadaş aynısını :)
0 oy
(16,561 puan) tarafından
Ben sana karşı şuan full önyargı full beklenti içindeyim mağdurum da mağdurum guloo
tarafından
En kısa zamanda :) ❤️
(16,561 puan) tarafından
Bekliyore :D asjjajsjsj
tarafından
Hahahaha acele etme ama bide sessiz olalım tamm mı :)
(16,561 puan) tarafından
Tamm :D asjjajsjsj hahahah çok tatlısın
tarafından
Hahaha evet tatlıyım ☺️❤️ sen gibi
0 oy
(12,800 puan) tarafından

Ama amca da çok tatlıymış He :D

tarafından
Hahaha Hee kız çok tatlıydı daha yüzüme diyemediği neler dediyse arkamdan :)
0 oy
(15,936 puan) tarafından
jgdgjlljcsvmlljffhkkk
(15,936 puan) tarafından
Kız nasıl atacaktimyaaa☺️☺️☺️
(15,936 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️☺️ayyy tırsıyorum bennn
tarafından
Hahahaha Allah seni yaaa kız eski postlarda kendi yorumunu bulup düzenle diyecektin öyke koyacaktın hahahah
tarafından
Tırsmana gerek yok çabuk davrandın sildin zaten görmüş oldum ama uzaktan :) ❤️
(15,936 puan) tarafından
Posttu hottattimm ayyy hiç aklıma gelmedi
0 oy
tarafından
Herkes önyargılı davranıyor maalesef gerçektende içimi bilmeyince ama açık sözlü bir amcaymış 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 748 göst.
15 Şubat 2023 Diğer kategorisinde gokcee05 (211 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 137 göst.
8 Mart 2021 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,299 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 750 göst.
20 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 404 göst.