0 oy
481 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,306 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 18 aylık. Doğduğundan beri Philips avent 0-6 ay emziği emiyor. 6-18 ay Philips avent almıştım üç ay önce asla ağzına sokmadı o yüzden hala 0-6 ay emiyordu. Çok seviyo emziği baya bağımlısı. Bugün markete giderken emziği yolda atmış bir yere. Yolları kaç defa aradık ama yok. Gittik tekrar aldık Philips avent 0-6 ay bu sefer ışıklı olanlardan aldım aynisi yoktu rengi farkli sadece. Ama hiçbir şekilde emmiyo istemiyor atıyor hemen. Çok huzursuz afresifti bütün gün uykuya da dalmıyo şuan emzik olmadan ne yapcam ben ya :( alışır mı bu emziklere sizce ne yapmam gerekiyo

24 Cevaplar

0 oy
(2,508 puan) tarafından
Ben getirden almıştım emzik kaybolunca kaç defa ordan sipariş verdim 
(1,306 puan) tarafından
Bizimkinin garip huyları var emmiyo aynısı aslında ama yeni oldugunu çok kullanılmamış olduğunu anlıyor istemiyor emse şuan getirden de alırım :(
-Reklam-
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Alışır alışır attıkça ver ağzına 
(1,306 puan) tarafından
Ay cildircam inşallah alışır cnm bunu duymak iyi geldi
0 oy
tarafından
Ağlar susar iki gün kocaman olmuş Zatn. 
(1,306 puan) tarafından
Kız zaten normalde de çok ağlayan bebek bir de emzik bahane oldu artık pertim çıkar bnm olan bana olur keşke ağlayıp sussa
tarafından
Birtaneyse ilginnn unutr bnce yada mecbur alick
0 oy
tarafından
Daha verme canım kocaman olmuş 2-3 güne unutur 
(1,306 puan) tarafından
Ayy inşallah bırakır cnm zorlanmadan
tarafından
İnşallah canım. Sen dayanmaya çalış seni zorlar biraz ama alışsın ya. Hem damak yapısını da bozmamis olur
0 oy
tarafından
Canım belki bırakmasına da bu bahane olur. 
(1,306 puan) tarafından
Ben de öyle düşündüm cnm inşallah güzel bir şekilde bırakır ys
0 oy
(2,156 puan) tarafından
Avent 0-6 dan 6-18e geçerken benim kızım direndi. Çiğnemeye çalışıyordu emmiyordu ama aynı gece alıştı. Biraz ısrarcı oldum, alıştı 
(1,306 puan) tarafından
Ben de ısrar ettim cnm ama öğürdu ben verdikce kuscak gibi oldu o yüzden ben de vazgeçtim 0-6 ile devam ettim. Yeni aldigim yine 0-6 ama yeni olduğunu anlıyor emmiyo
(2,156 puan) tarafından
Ahh ahh çok zekiler maşallah. Büyüklüğü aynı olduğu için alışır bence yani inşallah:)
0 oy
tarafından
Bence kaybolmuşken unutsun gitsin elleme daha ne kadar emecek illaki alışır kuzum 
(1,306 puan) tarafından
Kaç ayda bırakması gerekiyo cnm pek bilmiyorum
tarafından
Bence tam zamanı canım kaybolmuşken bırak unutsun
0 oy
(177 puan) tarafından
benim bebegimde zor kabullendi 18 aylık olmuş artık alır tekrar tekrar denemelisin.Benim oğlumda 6-18 aylik emzigi 16 aylikken aldı geç aldı yani 
0 oy
tarafından
Oğlum 0.6 kullanıyorrdu.  Kayboldu başka numara verelim dursun dedik . Almadı ondan sonra bıraktı hiç emmedi 
0 oy
(4,380 puan) tarafından

Bence tekrar verme büyümüş zaten bir kaç gün kök söktürür ağlar ama bir kere emzik ortadan yok olduysa daha da çıkarma ortaya

Bol sabırlar bol şanslar 
0 oy
(52,041 puan) tarafından
tam zamani emzigi bıraktır sen attın copcu almış yok de
0 oy
tarafından
Ayy benim oğlan da böyleydi yeminle hem emzige hem biberona bağımliydi hatta 2 sene önce annemlere gitmiştim biberonu kaybolmuştu ona benzer aldım uyku arasında verdim gece uyumuyordu ya kız bu uyku haliyle bildi emmedi varya emzikte öyle hep aynı marka aynı renk aldım biraktirana kadar 
0 oy
(4,987 puan) tarafından
Bence kaybolmusken biraktir 
0 oy
(2,126 puan) tarafından
Arkadaşım bu şekilde emziği bıraktırdı. Kızı yolda atmış emziği. Attın sen kayboldu daha yok demiş. Bir iki gün ağlamış sonra unuttu dedi
(1,306 puan) tarafından
Ayy inşallah bırakır ya bnmki de
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Ne güzel işte tam fırsatı unutur zamanla alma bence büyümüş zaten 
(1,306 puan) tarafından
Ay inşallah alışır yaa
0 oy
(13,304 puan) tarafından
Hazır kaybolmuşken verme bir iki gece sabret alışır. 
(1,306 puan) tarafından
Zor olcak ama napalim sabretcm artik
(13,304 puan) tarafından
Sabret boşver 19. Ayda bıraktık biz de
0 oy
tarafından
E işte fırsat bu fırsat emzıgı bıraksın 1.5 ysında cocuk dıslerı cıkar yamuktur emzık bagımlı dıyosun
(1,306 puan) tarafından
Valla bağımlı ya bırakması gerekiyorsa biraktiraim bari zor olcak ama
0 oy
(87 puan) tarafından
Uzmanlar emzik bırakırken net Bir tavrınız olsun diyor. Bı verip bı vermemezlik yapmamak icin çöpe atın falan diyor ne kadar doğru bilmiyorum ama hazır bu bahaneyle verme madem 
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Fırsat bu fırsat bıraktır işte bikaç gün huysuz olur sonra geçer 
0 oy
(14,141 puan) tarafından
Biraktir üç gün olur sonra alışır aynı ayda biraktirdim ben 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 750 göst.
0 oy
1 cevap 141 göst.
0 oy