+1 oy
143 göst.
Diğer kategorisinde (526 puan) tarafından
tarafından kapalı
Iyi akşamlar kızlar annem babam ayrı 25 bildir yani ben dogdugumdan beri onu tanımıyorum arada sirda eşimi arıyordu okadar arama dedim bunun 10 çocuğu var ve bana diyordu kimsesiz deyilsin kardeslerin abilerin var takmiyordum bu gün ansizin eşim ardı. Abin burda görmek istiyor seni.dedi tm gelin dedim .derdi nedir ne istiyor diye.geldi oturduk banada babalık etmemiş adı sadece üstünde hiç birimize babalık etmemiş hep engel oldu seni görmeye gel sana abi olayım izin ver ...dedim babanizi asla afetmem anneme sormam gerekiyor annem olur dedi onlar bir sey yapmamış sana sizce kızlar siz olsaydınız kabul edermiydiniz
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

1 cevap

0 oy
(2,127 puan) tarafından
Yakın arkadaşım facebooktan öğrendi ki kendileri ile ayni yaşlarda kardeşleri var. Babası aynı anda iki hayat yaşamış. Onlar kardeşleri ile görüşüyor. İki tarafa da babalık yapmamış hatta onları nüfusuna bile almamış. Çocukların suçu yok, kolay değil ama görüşmek istersen bu çok masum ve güzel bir karar olur :) 
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 783 göst.
5 Kasım 2022 Diğer kategorisinde 2 pırenses annesı (526 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 66 göst.
1 saat önce Aile & Aşk kategorisinde mk9006 (1 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 677 göst.
+2 oy
3 cevap 279 göst.
19 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Asyaagg (78 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,498,206 soru

24,473,529 cevap

355,314 kullanıcı