0 oy
1,025 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ailenin en küçüğü amcam eşi ve sevgilisi tarafından yıllar önce öldürüldü tam 5 yıl sonra bir kaç kemik parçasi ve yıpranmış elbise kalıntıları bulundu suçlular hakettigi yere girdi amcamin iki oğlu devlet korumasına alındı iletişimimiz çocukken oynadığımız oyunlarda kaldı ailemden ara ara görüşenler vardı çocuklarla ama kopuk bir iletişim ibir saat önce büyük oğlunun ıntihar haberi geldi daha 24 yaşında gencecik çocuktu kuzenim her ne kadar iletişimimiz olmasa bile o kan bağı o kadar güçlü biseyki içim acıyor gözyaşlarımı tutamıyorum dua edin onun için gittiği yerde huzur bulsun 

26 Cevaplar

0 oy
(3,679 puan) tarafından
Çok üzücü bir durum Rabb'im mekanlarını cennet etsin inşallah 
tarafından
Amin Allah razı olsun canım
-Reklam-
0 oy
(14,146 puan) tarafından
☹️başınız sağ olsun çok zor gencecik kim bilir ne yaşadı Rabbim affetsin 
tarafından
Kimse ne olduğunu tam bilmiyo
0 oy
(3,240 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Keşke sahip cikilsaydi o çocuklara çok üzüldüm 
tarafından
Amin Allah razı olsun canım keşke sahip cikilsaydi
0 oy
tarafından
Bugün ne kadar acı haberler okuyorum burda ya çok kötü oldum, tutamıyorum kendimi. Bazen öyle bir şey duyuyorum ki kendi yakinimin başına gelmiş gibi içimde hissediyorum, bu da onlardan biri oldu inanın. Allah'ım sabırlar versin, yardımcınız olsun. O yavruyu da affetsin, cennetine kabul etsin inşallah.
tarafından
Çok acı hikâyeler var cokkk
0 oy
(1,529 puan) tarafından
İntihar edenin ne yazıkki Allah katında namazı bile kılınmaz Allah yardımcınız olsun çok zor birşey Rabbım kabir azabından korusun birde annenin yaptığı suçu çocukların bedel ödemesi çok zor intihar Allaha şirk koşmak dır ahiretini yakmış çok yazık
tarafından
Cinayette olabilir demiş kardeşi telefonu yok ortada
0 oy
(7,021 puan) tarafından
Ayy abla çok çok üzüldüm o olayı biliyorum:((( 

Allah o anneyi kahretsin hem eşini öldürdü hemde çocuklarını yaktı
tarafından
Amin canım aynen öyle o kadın yüzünden herkesin canı yandı şimdide oglu

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 340 göst.
0 oy