0 oy
991 göst.
Diğer kategorisinde (1,312 puan) tarafından
Ablamin 2 hafta sonra sözü var ablamla hem dost hem arkadaş yeri geldi mi annellik bile yapmisligi var ben 2 doğum yaptım 2 sinde de yanımda oldu farklı sehirlerdeyiz aramızda 4 saatlik bir mesafe var dün gece babamlar aradı böyle bir şey var dedi neyse işte çok sevindik sevdigiyle evleniyor eşime anlattım işte 2 hafta sonra söz var gidicem dedim bana diyor ki ne gerek var düğün değil kına değil söze niye gidiyorsun gitme falan dedi 2 tane çocuğum var büyüğü 2 buçuk küçüğü 1 yaşında siz olsanız gider misiniz ablamda çok ısrar ediyor

61 Cevaplar

0 oy
(2,075 puan) tarafından
Böyle şeyler her hafta olmuyor canım ömür boyu hatıra kalıyor mutlaka gitmelisin. Benim abim düğünüme gelemedi hala kırgınlığı var içimde 
-Reklam-
0 oy
(1,405 puan) tarafından
ay saçmalığa sanki elalem bide sen de yazmışsın arkadaş dost gibiyiz öyle olmasanda aynı kandasin yani. bide kocamdan niye izin alayım aileme gidiyroum yani saçmalık 
0 oy
(3,352 puan) tarafından
Kız komşu değil, başka akraba değil ablaya abiye gidilir tabiki de söz kına herşeyine. Bide senin herşeyinde bulunmuş. Gitmezsen küsse yeri bence
0 oy
(2,532 puan) tarafından
4 saat dediğiniz nedir ki. 3 aylık kızımla 14 saatlik kardeşimin nişanına geldik biz. Sizin de gitmeniz gerekir
0 oy
(7,949 puan) tarafından
Kocana neymiş terbiyesize bak komşu akraba olsa neyse de ablan sonuçta en ufak biseyinde yanında olman lazım.
0 oy
(13,902 puan) tarafından
Kiz kardeşimin duğunu olursa giderim söze gitmem taaaaa neresi 
0 oy
(1,909 puan) tarafından
Giderim tabikide 
(1,909 puan) tarafından
Kızkardeşimin sözü olmustu sabah uçağıyla gidip gece ucagiyla geri dönmüştüm 3 4 saat için düşün yani
0 oy
(1,225 puan) tarafından
Benimde ailemle aramda 3 saat var kardeslerim daha küçük ama öyle bisey olsa giderim inşallah 
0 oy
tarafından
Bağlasalar durmam
0 oy
tarafından
Giderim onun kardeşi sozlenince gitmicek mi düğüne uzak akrabada geliyo ne farkımız var yabancıdan o zaman
0 oy
(542 puan) tarafından
Tabiki giderim kardeş sonuçta eşinin abisi ablası olsa yok demez gider sana mı yok yani biiii git sen canım Allah hayırlı uğurlu etsin 
0 oy
(1,024 puan) tarafından
Yani ablanın sözüne gitmek için eşinden izin mi istiyorsun 
0 oy
tarafından
Vallla hem sözünde hem nişanında hem kınada yanında olurdum 
0 oy
(5,482 puan) tarafından
Hani halanın kızı, daynın oğlu olsa tamam da ablan gitmen gerek
0 oy
(8,128 puan) tarafından
Tabi ki giderim ne demek gerek yok. 
0 oy
tarafından
Tabikide giderim eşime gidiyorm derim hazırlanır giderim valla . Kendi kardeşinin sözü olsund sen ne gerek var de bak o zman nasl konuşur eşin 
0 oy
tarafından
Esin saçmalamış haa
0 oy
(2,745 puan) tarafından
1 dk durmam tabikide giderim rabbim sağlık verdiği sürece 
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Giderim mutlu gününde yanında olmak isterim 5saati geçik bi yol mesafe olsa okey cocuklara zor olr ama yaknmş ben olsam hıderım helekı ablan kıymetliyse eşini tatlı yoldan ıkna et icimde kalr üzğlürm vs diye analtrsan anlar bence
0 oy
tarafından
Bunun için izin bile istemem direkt gidiyoruz derim 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 723 göst.
15 Eylül 2021 Diğer kategorisinde &Kuzeyim& (1,862 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 463 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ümranşen (1,881 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 1,088 göst.