0 oy
566 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşimle 2 gün önce tartıştık ve dün de konuştum. Ona evde yalnız kal ben giderim dedim o da bugün konuk evini sormuş. Bana diyor ki konuk evini sordum kararlıysan ayarlıyayım. Sanırım eşim de gitmemi istiyor yoksa blöf mü yapıyor sizce 

13 Cevaplar

0 oy
(1,657 puan) tarafından
Sen niye gidiyon o gitsin ben gitmem gidicek olan biri varsa oda odur çocukları baba evinden getirmedim başımın çaresine bakim o gider ben değil 
tarafından
Çocuğum yoktur benim.
(1,657 puan) tarafından
Olabilir o gitsin sen gitme
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ee sen kararında net değildin ne diye ortaya öyle laf attın. 
tarafından
Kararımda netim ama 2 gün önceki paylaşıma bakarsanız çok saçma bir nedenden dolayı tartıştık. Ve şimdi de böyle birşey demesi şaşırttı beni
tarafından
Okudum. Demek ki oda bitirmeyi istiyor. Blöfleri bırakın. Otur karşılıklı açık açık konuş.
0 oy
(132,226 puan) tarafından
konuk evi nedir bide giden sen olma
0 oy
(313 puan) tarafından
Yani boşanma öncesi ayrılık mı? Yoksa sadece tartışma oldu diye başka yere gitmek mi? 
tarafından
Tartışma oldu diye boşanma gibi birşey yok aramızda
(313 puan) tarafından
Her tartışma da evden mi gideceksin o zaman? İlle ayrı kalalım derseniz de o gitsin.
tarafından
Hayır tabiki de şimdiye kadar hiç yapmadım öyle birşey. Öyle birşey söyleme nedenim eşimin herşeyimi eleştirmesi her tatsızlığı benden bilmesi bende bıktım artık rahatsız oluyorsan gideyim dedim
0 oy
(3,477 puan) tarafından
Sen niye gidiyorsun madem sormuş ayarlayacak kendisi gitsin 
0 oy
(6,695 puan) tarafından
Konuk evi nedir. Üzüldüm eşini çocuğunu evden göndermek istemesi kötü 
0 oy
tarafından
Oha ya karisini konuk evine laik goruyor sen ne gidecen canim birak o odun gitsin Allah iyi insanlarla karsilastirsin yari yolda birakanlarla degil.
0 oy
(3,239 puan) tarafından
Kendine baksin söyle 
0 oy
(5,208 puan) tarafından
Eşinde dünden hazırmış galiba sana yer bakmış,adam olan karısını  atmaz evden kendi gider
0 oy
(3,267 puan) tarafından
Kadın evden çıkmaz. Ne olursa olsun evinden çıkma gitmek isteyen seni istemeyen varsa gelmesin eve o zaman anlarsın gitmeni istiyor istemiyor 
0 oy
tarafından
Adam olan adam karisini konuk evine gondermez. Bu ne genislik ne bicim erkek. Neler diyesim var da susuyorum su an. Cok istiyosa defolsun kendi gitsin. 
0 oy
(17,967 puan) tarafından
Normal bir tartışmadan dolayi evden gidilir mi 

Sen kal çok istiyorsa o gitsin 
0 oy
(781 puan) tarafından
Canim sen buradan aldığın gaza birazda huy eklemissin yazık ediyosun kendine ve size umarım geç olmadan farkına varirsin
tarafından
Afedersiniz ama anlamadım demek istediğinizi

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 1,310 göst.
11 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde bahtsizbedevi (169 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,963 göst.
5 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 342 göst.
11 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Musab (1,055 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 537 göst.
24 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sni ck iyi anliyorum (909 puan) tarafından soruldu

409,167 soru

12,297,483 cevap

38,367 kullanıcı

Kategoriler

...