0 oy
244 göst.
Diğer kategorisinde (104 puan) tarafından

Kızlar bebeğim 10 aylık önceleri gönülsüz bir şekilde mama içiyordu biberonla sonradan tamamen kesti ne yaptıysam ağzına aldıramadım içine devam sütü denedim ona da aynısını yapıyo suluğa koydum onu da istemiyo kaşıkla yenen herşeyi yiyo ek gıdanın tadını aldıysa içmez diyolar ama öyle aşırı bir şekilde ek gıda da vermedim ki ya ne yapılabilir bilemedim ‍♀️ fikirlerinize ihtiyacım var :'(

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Şırınga ile ver mamayı. Daha cok erken mama bırakmak icin. 
(104 puan) tarafından
Onu da farkederse ikincisini istemez :D
-Reklam-
0 oy
(613 puan) tarafından
Mama markasını değiştir birde 
(104 puan) tarafından
3 farklı mamayı denedim o da çare olmadı
0 oy
(11,805 puan) tarafından
İçine çok az pekmez koysan.acba 10bayliga pekmez verilir mi hatirlamiyorum ama
(6,046 puan) tarafından
Bence veriliyor cnm. Ben öksürük için pekmez zeytinyağı kaynatıp da iciriyorum
(11,805 puan) tarafından
Çok az işe yarar bence tatlı gelip içer demi
0 oy
(781 puan) tarafından
Bende yaşadım canim meme reddi gibi bişey bence üç dört gün resmen aç yaşadı aç olduğu içinde ağlamalar huzursuzluklar hece de dahil bu süreçte asla ek gıda vermedim mecbur içti önce az az sonra yine bineronj bitirmeye başladı yine
0 oy
(3,073 puan) tarafından
Ben 8 aylıkken kesmiştim canm :) zatn az az içiyordu doymuyordur da 350 ye alıyordum paketini pahalıydıda ağırlığı ek gıdaya verdm marketlerde olan 500 ml devam sütü var normal sütten biraz daha şekerli ona alıştırdım uyucağı zmn biberona koyıyorm içtiği kadar ama dediğim gbi ağırlık ek gıda hiç bir sorn yaşamadım bir buçuk yaşnda haylada öyle sütünü de tanıyor artık başkasını almıyor içmiyor 
(104 puan) tarafından
Onu da içmiyo cnm ya biberonu ağzına almak istemiyor şaştım kaldım valla
(3,073 puan) tarafından
Ağzı yaran faln değil dimi damağı, şöyle deneyebilirsin ancak uyku halinde ver tutar belki
0 oy
tarafından
Onu da kaşıkla ver canım inşallah istediğin sonuca ulasirsin 
0 oy
tarafından
Benim oğlum da ek gıda reddi yaşıyor 8 aylık hiç birşey yemek istemiyor sadece emiyor.  Önceden çok güzel yerdi 10 gündür zorla 1 2 kasık anca 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 157 göst.
24 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Berat0606 (1,467 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 681 göst.
16 Ekim 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Melike - Aras (7,934 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 335 göst.
0 oy
4 cevap 272 göst.
24 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Ozgen (986 puan) tarafından soruldu

407,247 soru

12,224,186 cevap

36,825 kullanıcı

...