Kanamayla oturmak kötü değil amaaa tabi kaynana iyiyseValla ben üst katındaydım gündüz onda gece evimdeydim kan kusturdu resmen bende tabi hep sustuuuuum taaakkiii evimi ordan taşıyana kadar hem kendimi hem eşimi kurtarmış oldum. Ama bende çok saftım her dedigine susardım ailemle konuşmama bile kizardı
Canım bende kaynanamlarla aynı mahallede oturuyorum ALLAH için kimse kimseye karışmıyor benim kaynanam zaten var mı yok mu onu bile çözemedim çünkü pek bize karışmaz.Aynı yerde oturma fikri ise eşimden dolayı oluyor ben karışmam bile bana her yer paris ahahhaha
Onlar bana nasılsa bende onlara öyle oluyorum
Kısaca eşim ailesiyle yakın olmak istiyor bende kabul ettim zaten oturduğumuz yerde pek uzağa gitme şansımız da yok küçük bir şehir ondan
Biz abisinden önce evlendik. Eşimin ailesi ilk önce abisini evlendiricez bizde ayıplarlar demişler hemde aynı memleketten olsun demişler. Eşim o kızı bana alıcaksınız ben evlenmek istiyorum demiş onlarda sıra abinde diye karıştılar. Eşimde evi terketti 2 gün parkta yattı sonra kabul ettiler eşim evlenelim annemlerle kalalım 1 sene sonra söz ayrı eve cikicaz dedi hayır asla evlenmem orda da oturmam dedim hatta intihar felan da etti annesi beni aradı kızım yapma etme ne olur diye bende kabul etmedim ev üstüne ev olmaz diye. 1 sene nişanlı kaldık 1 sene içinde üst kata ev yaptılar hemen üst kata gelin geldim. Yani ne kadar sevsemde kabul etmedim aynı evde oturmayı yine de üst kata geldim oda ayrı bi mesele zaten ne kadar severseniz sevin aynı eve girince ailelerden dolayı sevgi bi yere kadar işliyor sonra başlıyor kavgalar :/
Ben şahsen ne kadar aşıkta olsaydım birlik yada aynı binada oturacağımı bilsem asla evlenmezdim. Zaten evlenmeden önce yinelemiştim eşime asla ne olursa olsun sadece bayramdan bayrama giderim öyle zırt bırt onlar istiyor diye gitmem dedim. Biz bir aile oluyoruz neden düzen üzerine düzen olsun. Zaten olmuyorda görüyoruz. Yılda 3_4 gelirdi o bile bana zulüm gibi gelirken gerçekten Rabbim birlikte oturanların yardımcı olsun.
Valla canım ben farklı bir şehire gelin gelince kayınvalideme kayın oluyım bana destek olsun istedim geldiğim şehirde bir tek abim vardı ama oda nereye kadar olur diyerek karşı dairesine yerleştik ilk zamanlarımız biraz sıkıntılı geçti çünkü eşimin dedesi kanserdi ve ev çok kalabalıktı bizde de kalan oluyordu falan 2 aydan sonra ben işe başladım ailemde sık sık geliyordu yanıma şimdi dayanamayıp onlarda taşındı kayınvalidem de sağolsun herşeyimi yapar akşam yemeklerimizi orada yeriz şimdi hamileyim diye evimin işinide yapar yapabildiği kadarıyla oda ayağından ameliyatlı çünkü ara ara sıkıntılar olsada büyük yardımı oluyor hakkını yiyemem
Bizde adetler maalesef ki bitmedi bu adetler tabikide herkes kendi evi olsun ister bende istiyorum 2 yıldır beraber kaliyoruz yani birbirimize direk laf söylediğimiz hiç olmadı ama ben kendi duzenim olsun istiyorum 5 kişiyiz hiç temiz düzenli duramıyorum bizde ilk cocuk doğup biraz büyüdüğünde ayrı çıkmaya hak kazanıyorsun bende 2 tane kaybettim daha vurmalıyım yanii
Benim kaynanamla bir sorunum yok ama görümcem ah ah Rabbim görüyor iftira atmalar yalan dolan fesatlık kıskançlık aman Düşman başına dicemde onada acırım eşimden başka bakan yok onlara ondan beraber oturuyoruz o benim için sorun değil kaynanamı anne gibi görüyorum ama görümcem hepsinin aklına giriyor eşimde herşeyin farkında oda sadece aşkım biliyorum kurban olurum sana boşver diyor
1,509,074 soru
24,627,430 cevap
364,917 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın