0 oy
184 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,745 puan) tarafından

Kızlar ıyı yapıyorum dıyenler bir tarıf verın :) 

5 Cevaplar

0 oy
(1,370 puan) tarafından
Soğanı kavur. Saplarını kullanacaksam önden olanları at soganlarin yanına. Kavruldu mu yaprakları koyarsın bu kadar ❤️ bence ıspanaklı in içine biraz da beyaz peynir girince çok güzel oluyor ama tabi sen bilirsin
(1,745 puan) tarafından
Kız bunun baharatı sosu yok mu
-Reklam-
0 oy
(393 puan) tarafından
Hazir yufkaylami
(1,745 puan) tarafından
Dondurucu dan çıkartacağım günlük taze yufka
(393 puan) tarafından
Kavurma filan yapma. Ispanagi ince ince doğra icine soğan tuz at yoğurur gibi yap suyunu sık sonra icine varsa peynir bahart at biraz koy sar :)
(1,745 puan) tarafından
Tamm tatlım
(393 puan) tarafından
Yufkana sos yapmayi unutma sut soda 1 cay kaşığı kabartma tozu yumurtanin beyazi sarisini üstüne sür birazcık da tuz
(1,745 puan) tarafından
Soda yok sanırım ya :(
(1,745 puan) tarafından
Sosu her kata mı atayım kız
(393 puan) tarafından
Evet fircayla sür o zaman kabartma tozunu  fazla koy
(393 puan) tarafından
Denedikten sonra alirim bi foto :)
0 oy
(1,528 puan) tarafından
Ben içine kavurup koyuyorum önce soğanı kavuruyorum baharatları ekliyorum karabiber pul biber başka baharat istersen sana kalmış sonra ıspanaklarını koyuyorum sulanıyo zaten suyunu salınca tuzunu koyuyorum suyu biraz çekilince alıyorum ocaktan elimde açacaksam önce yufkamarımı açıyorum hazır yufka olacaksa biraz yağlı süt yapıp ıslatıyorum yufkaları 
(393 puan) tarafından
Ispanak soldu gitti birde firinda pisicek hic tadi kalmadi
(1,745 puan) tarafından
Bende hep kavuruyorum ama bu defa çiğden deneyeceğim
(1,528 puan) tarafından
Tadı zaten suyunun içinde gayette güzel oluyo çiğden oluncada ben sevmiyorum bed bir tadı oluyo hep böyle yapıyorum misafirlerim eşim çocuklar hiç kimse olmamış demedi damak Tatı meselesi bence kimi eti tam pişmiş sever kimi az pişmiş
(393 puan) tarafından
Haklisin tabiki
0 oy
(1,572 puan) tarafından
İspanaklari dogra icine biraz da sogan dogra sonra iyice ez suyunu dök acı suyu gidiyor. Tuz pulbiber artik baharak olrak ne seversen ekle. İstersem lor peyniri de at guzel oluyor. Ben boyle yapiyorum ic harcini. Çigden. Hic kavurmuyorum. 

Hamuru icin de un su tuz . Acmak icin sivi yag
(1,745 puan) tarafından
Kuzum her kata iç harç koyacak mıyım
(1,572 puan) tarafından
Hazir yufka ile yapacaksan her kata koyman gerekmiyor canim
(1,745 puan) tarafından
El açması canım satın aldım dondurucu dan çıkartıp yapacağım
(1,572 puan) tarafından
https://youtu.be/_BaSM70k4aU
Bak canim video buldum boyle yapabilirsin. Nefis jemek tariflerinden
0 oy
tarafından
Ben hazır yufkadan yapmıştım ıspanakları yıka güzelce süzülsün, tuz beyaz peynir yada lor bide kırmızı pul biber kat yufkaların arasına koy ister kol böreği şeklinde ister tepsi böreği gibi yap. Üzerine de yumurta süt sıvıyağ karıştır o sosu dök. Afiyet olsun ☺️
(1,745 puan) tarafından
Hafız her kata sos dökecek miyim
tarafından
Yufkan kuru ise çok az fırça ile sür yumusaksa gerek yok canım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 51 göst.
6 Aralık 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Linkin (19,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 126 göst.
19 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Linasu (417 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 157 göst.
22 Ocak 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Asel hira (861 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 152 göst.
20 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Hlyaa_96 (569 puan) tarafından soruldu

406,792 soru

12,205,011 cevap

36,767 kullanıcı

...