0 oy
774 göst.
Diğer kategorisinde (147 puan) tarafından
Anneler hiç bebeğine yılbaşı çekimi yaptıran varmi? Ben yaptırcam hep ozenmistim. Fiyat almaya başladım 1000 tl diyorlar siz ne kadara yaptırdınız?kaç pozluk çekimlerdi? 

Yaptırmayı düşünenlerde ne kadar fiyat aldınız? 

16 Cevaplar

+8 oy
(436 puan) tarafından
Ne zamandan beri hristiyanların bayramı bizim için bu kadar özel oldu?
(829 puan) tarafından
Çünkü çok tatlis bir kıyafet onu giyince ya da onlar gibi davranınca hristiyan olmuyoruz sonuçta sadece yeni gelen yılı kutluyoruz hepsi bu bu kadar kasmaya gerek yok diye düşünüyorum noel kıyafeti noel baba bütün dünya da klasiklesmis bisey sonuçta yeni yıl deyince akla gelen şeyler noel baba cam ağacı hediyeler vs. Yani yeni yolla özdeşleşmiş şeyler bunlar artık kullanan herkes hristiyan olur ya da hristiyan özentisi damgası yiyor hemen
(5,350 puan) tarafından
Kim bir kavme benzemeye çalışırsa, o da onlardandır.” (Ebû Dâvud, Libâs, 4/4031)
Kendin bilirsin tabi merak ettm sadece
(8,535 puan) tarafından
Hadise göre eğer yaptıklarını yapıyorsak evet aynen de hristiyan oluyoruz
(9,235 puan) tarafından
Kurban Bayramı'nda inekle foto kutlamada varmı.... Tovbe yarabbım
(436 puan) tarafından
Noel kıyafeti tatlı diye gidydiriyorum demişsin ama biz sırf hristiyanlara benzememek adına tırnaklarını keserken sırasını değiştirip onlar gibi kesmek istemeyen peygamberin ümmetiyiz siz hiç müslümanların diniyle alakalı herhangi bir şey yapsn bir hristiyan gördünüzmü hayır göremezsiniz çünkü bizim gibi başkalarına özenmiyorlar noel zaten modaydı şimdide cadılar bayramı moda oldu hızla onlara benzemeye devam ediyoruz
-Reklam-
+1 oy
(52,875 puan) tarafından
bisey diyip kırmak istemiyorum da onunda dis çekimi mi olur giydir kiyafeti kendin cek yeter 
(11,047 puan) tarafından
:D ikbal para bol olunca herşeyin dış çekimi olur sjsj
(52,875 puan) tarafından
bi tane sey vardi tuvaletini yapiyo diye kakali pasta o geldi aklima bide memeli pasta vardi☺️ cidden herşeye çekim kutlama yapar oldular
tarafından
Post atayım şimdi ☺️❤️ bak sen masaya .Yani sade oldu ama zaten bizim dışımızda bı aile vardı ☺️
(52,875 puan) tarafından
az olsun öz olsun önemli olan minik kasli erkeginde bir yasi var artik ❤️
(11,047 puan) tarafından
Ahahaha kakalı ve memeli pasta süpersin :D biz nie yaptırmadık beee geri kalmışız amma cahiliz :Djdk
0 oy
(2,305 puan) tarafından
Yılbaşı çekiminde mi varmış yeni duydum İnan 
(147 puan) tarafından
Ben hep görüyordum böyle noel baba kıyafeti pasta cam ağaçları arkadaşlarım da yaptırdı bende çok özeniyordum inşallah yaptırcam çok güzel bir hatıra.
0 oy
(8,074 puan) tarafından

Yanlış yere sordun linç yersin :D

(147 puan) tarafından
Niye ki fotoğraf çekimi anı hepsi ben çok önem veririm fotoğraflara.
Hem yeni yil çok güzel konseptler oluyor.
(8,074 puan) tarafından
Yok günah derler ondan :D
(147 puan) tarafından
Bakalım daha linç yemedim ama linç yükleniyor da olabilir
0 oy
(1,745 puan) tarafından
Ben kıyafetleri falan alıp kendım çekecegım canım profesyonel makına var . Bir de kuzum yabancıları yadırgıyor şuara 
(147 puan) tarafından
Bende trendyoldan dün aldım kıyafetini bende prof makine yok. Bir de okadar susleyemem diye düşündüm ama evde yapmak da güzel fikir.
(1,745 puan) tarafından
Fotoğrafçı da duracağını bilsem orda yaptırırım da azı dişleri çıkarıyoruz
(147 puan) tarafından
Benimki de huysuz ama inşallah durur.
0 oy
(6,164 puan) tarafından
Kıyafet giydiririp kendim cekmistim canim oglum küçüktu daha ozaman cekime kis gunu götürmedim
(147 puan) tarafından
O da güzel olmuştur mutlaka.
0 oy
(1,024 puan) tarafından

Eğer hevesin varsa Noel kıyafeti giydirip kendin fotoğraf çekebilirsin AVM lerde süslenmiş ağaçlar olur onların önünde çekebilirsin illa bin TL para vermeye değmez :)

(147 puan) tarafından
Ama stüdyo çekimi gibi olur mu ki çok hevesim var herseye niye böyle oldum anlamadım dalga geçtiğim herseyi yapıyorum
(1,024 puan) tarafından
Niye dalga geciyorsun ki her insanın zevki hevesi sevdiği şeyler farklıdır bende severim öyle şeyleri hatta her yılbaşında AVM ye giderim yılbaşı süsleri ile fotoğraflar çekerim çok hoşuma gider
0 oy
tarafından
Gelir birazdan linççiler keske sormayaydin bacim sjsjsjs
(147 puan) tarafından
Ben çok heves ediyorum yenidogan çekimi yaptıracaktim o kısmet olmadı bari bu olsun istedim.
tarafından
Canim benim yaptir istiyorsan bebe senin para senin sen buraya ne bakiyosun kim ne karisir :)
(147 puan) tarafından
Zaten yaptırcam sadece fiyat bilgisi olan varmi acaba diye sordum herhalde kimse fiyat almamış ona üzüldüm.
(52,875 puan) tarafından
ben izin vermedim olmaz ☺️☺️☺️
tarafından
Hahaha ikbos ya ❤️❤️❤️
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Ya ilk defa duydum ne güzel bir yaş çekimi bile nasip olmadı içinde kalmasın yaptır bizdede para var yapmaya niyetimiz yok
(147 puan) tarafından
Ben herseye çok özeniyorum niye böyle oldum anlamadım hiç birseyi içimde bırakmıyorum sonra insan pişman oluyor.
(6,437 puan) tarafından
Evet yaa bende görünce özeniyorum evde meyvelerle yapmakta benim hoşuma gitmiyor yapmadım hiç
0 oy
tarafından
Ben alıp kendim evde çekmiştim kirmzii örtü üzerinde  öyle yapabilirsin  istersen gündüz güzel bir ışıkla güzel pozlar yakalarsın 
(147 puan) tarafından
Bende evi düşünmeye başladım ama güzel yapamam diye de stüdyo istiyorum. Profesyonel resim olsun diye.
0 oy
(563 puan) tarafından
Çocuğu da alet etmeyin hristiyanlarin bayramına 
(147 puan) tarafından
Öyle düşünmeyelim bir yıl bitiyor yeni yil başlayacak. 2023 yeni umutlar yeni mutluluklar.
0 oy
(802 puan) tarafından
Ablam.yaptirmisti çocuklarına ama fiyat bilmiyorum
(147 puan) tarafından
Çekim resimleri güzel oldu mu?
0 oy
(746 puan) tarafından
Gereksiz gordugum bi durum. Ve az buz para degil. 
(147 puan) tarafından
Çok güzel bir anı ama parasına bende takıldım acaba daha uygun bulabilirmiyim diye bakıyorum.
(746 puan) tarafından
Dogum günleri bana daha anlamli gelirm yilbasi ne bilim pek onemli degil gibi. Hani illa hatira kalsin istersem kendin cekerin guzel giydirip susleyip felan
0 oy
(4,100 puan) tarafından
Dolp uygulamsından noel kıyafet i alıp giydirdim etrafına da kozalak kabk faln koydm resm çektim anı kalsn dye bu kdar 
(147 puan) tarafından
Bende trendyoldan noel baba kıyafeti aldım indirimli geldi.
Evde güzel yapamam diye düşünüyorum ama bu gidişle evi de bir denicem sanırım
0 oy
(563 puan) tarafından
Yılbaşını bilmiyorum ama bende çekim yaptırcam 2 konsept 500 dedi albüm de var içinde 
tarafından
Çok çok çok iyiymis fiyati
(147 puan) tarafından
Çok iyi Nerde şehir olarak
(563 puan) tarafından
Batmanda iyi Bi fotografcıydı sordum Bi kaç tane genelde böyle fiyatlar
(147 puan) tarafından
Ben İstanbuldayim ama çok iyiymiş fiyatı.
0 oy
(25,198 puan) tarafından
1000 tl bulunca gram alan ben :D 
(147 puan) tarafından
Ben 2 yıl birikim yapmicam 2 yıl sonra da artık borçlara çalışırım

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 372 göst.
9 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 73 göst.
0 oy
0 cevap 35 göst.
27 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kelebek.34 (1,925 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 127 göst.
21 Mayıs 2022 Moda kategorisinde Cngls (899 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,637 soru

23,695,829 cevap

311,331 kullanıcı

...