Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Mesleği bırakmak :( eşim ile ilgili kafam çok karışık
0
oy
1,497
göst.
9 Kasım 2022
Aile & Aşk
kategorisinde
Alectemovik
(
41
puan)
tarafından
soruldu
Selam kızlar
Eşim Özel harekatçı. 5 yıldır bu meslekte çok severek girdi ve çok zorluklarla kazandi işini de çok seviyor. Ama bu tayine geldiğimiz yer de bir komiser var tabiri caizse mobbing ( psikolojik baskı) uyguluyor. Herkesi azarlıyor çocuk gibi. Koca koca adamları rezil ediyor. Eşim dayanamıyor katlanamiyorum bu adama diyo. Bu gidişle kadroya geçicem bu adam yüzünden mesleği birakicam diyo. Diyorum o kadar uğraştın ne zorluklarla kazandın severek yapıyosun diye caydırmaya çalışıyorum. Ama bir yandan çok korkuyorum. Bu psikolojik baskı yüzünden bir sürü polis intihar ediyor :( eşime bırakmaması için ısrar mı etmeliyim yoksa fikrine saygı duyup kadrolu polis olmasını kabul mu etmeliyim bilmiyorum. Diyorum kadroda böyle bir adam çıksa karşına o zaman ne yapacaksın diye. Bişey demiyor ama bu adamdan çok nefret ediyor sıkıldı iyice çok bellli :( napicam bilmiyorum onun için çok üzülüyorum:( siz olsanız ne yapardınız
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
33
Cevaplar
0
oy
10 Kasım 2022
Alyakus
(
2,530
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben ve baskı yapma polis kadrosuna geçsin benm eşimde işini hoc severek yapmıyor geri hizmete gecicekmis silahı bırakıp oturup durucak mis masa başı bende bundan hoşlanmıyorum yapma böyle diyorum ozmn doğuya giderim çok kötü oda diyor blmiyorm karışık durumlar ama işi birakmasindnsw bence normal polaige gecsn
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
10 Kasım 2022
Fkolgun
(
5,576
puan)
tarafından
cevaplandı
Bu mobbing her yerde var bu insanlarla başetmeyi öğrenmek gerek. 15 yıllık meslek hayatımda 4 yer değiştirdim ve her yerde mobbinge uğradım o nedenle sabretmek gerek zaten onların isteği bu vazgeçirmek pes ettirmek. Allah onları neyse...
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Kasım 2022
Güneş ☀️
(
14,721
puan)
tarafından
cevaplandı
Kiz kardeşim de polis özel hareket bulundukları yerde 2 kişi jntihar etti ( Allah korusun) Cok fazla mobing uygulanıyor diyor
Kadroya dahi geçmek onlsr için düşük bir durum Eger ki kendi geçmek istiyprsa bence bırak geçsin
Heo kardeşime diyorum Eger ki üstüne gelen olursa Kadroya geçmek gibo durum ses etme geç diyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Kasım 2022
Mesude
(
2,531
puan)
tarafından
cevaplandı
Eşimin de tabur komutanı öyleydi Fikret !! Bütün tabur adamdan nefret ediyordu. Ama mesleği bırakmaya değmez çünkü böyle insanlar çok polis olduğunda da öylesi çıkabilir daha kötüsü de olabilir. Ömür boyu başında duracak değil ya tayine kadar sabr etsin. Güzel örnekler verecek pes etmemesini söyleyin psikolojik olarak destek olun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Kasım 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Canım yanlış anlaşılmazsa eşinin hangi ilde çalıştığını öğrenebilir miyim ?
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Kasım 2022
Meleklerin.annesi
(
282
puan)
tarafından
cevaplandı
Merhaba canim benim kardeşimde uzman cavus oda esin gibi bi çok yaşadı yeri geldi komutanından yeri geldi gittiği görevlerden ama sana tavsiyem ılımlı yaklaş ve zorlama hakkında hayırlısı ne ise o olsun tabiki. Yaptığı görev zor ne kadar severse sevsin yinede insan çok zorlaniyo yaşadıkları şeyler hiçte kolay şeyler değil benim kardeşimde sözleşmesini bitirdi çok şükür sag salim geldi. Yerinde olsam düşüncesine saygı gösterir ve her ne olursa olsun yanında olduğumu söylerdim yani ben kardeşime hep böyle yaptım Hakkınızda hayırlısı ne ise Rabbim onu nasip etsin insallah..
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Kasım 2022
Anneadayadayi
(
1,635
puan)
tarafından
cevaplandı
Kesinlikle zorlamamalisin eşin nerde nasıl mutluysa o şekilde çalışmalı canım Allah da o adamı bildiği gibi yapsın
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Kasım 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Özel harekat farklı bir konu ve konuşulacak çok şey var. Ama keşke burda branşını söylemeseydin. Kimi çalıştığınız şehri sormuş kimi farklı şeyler sormuş söylemiş. Sıkıntı olabilir. Ufak bir tavsiye❣
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Kasım 2022
hayal14
(
2,091
puan)
tarafından
cevaplandı
Ah mobbingin, üst baskısının ne olduğunu çok iyi bilirim. Kabus gibi bir sene geçirmiştim bu yüzden, her gün ağlardım nerdeyse. O dönem imkanım olsa hemen başka yere geçmek isterdim o yüzden bence ısrar etme kendi hayatı kendi kararı, ona bırak.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Kasım 2022
Prensesiminannesi
(
666
puan)
tarafından
cevaplandı
Buraya yazdığını cimere yazsana denetleme gelir mi acaba denemek lazım toplu eşlerle cimere şikayet etseniz işe yarar belki
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Kasım 2022
Esrat
(
9,238
puan)
tarafından
cevaplandı
Emin ol eğitimi zor bi meslekte pes etmeye gelidyse sıra canı coknsıkılmıstır
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Kasım 2022
Docentpapagan
(
507
puan)
tarafından
cevaplandı
Cimere sikayet edin nasil mobbing yapiliyormus gorsun..
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Kasım 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Canım sabretsin biraz gider ya esiminde komutan öyleydi aha iki gün sonra değişiyor yani nereye kadar devam edecekler ki
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
Sayfa:
« önceki
1
2
İlgili sorular
0
oy
0
cevap
230
göst.
Kafam çok karışık eşim iyi değil
25 Mayıs 2023
Aile & Aşk
kategorisinde
Belinay esila
(
34
puan)
tarafından
soruldu
31
kafam-karisik
tavsiye
dertleşmek
0
oy
26
cevap
1,292
göst.
Eşim yunus polis oluyor kafam çok karışık
13 Ağustos 2021
Diğer
kategorisinde
Guuness
(
758
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
14
cevap
378
göst.
Yenidoğan alışverişi ile ilgili kafam karışık bir bakar mısınız?
25 Aralık 2021
Alışveriş-Hediye
kategorisinde
Tugce12.
(
639
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
6