0 oy
198 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlarrr Merhaba uzun zamandan sonra girdim hem muhabbet olsun diye hemde aklıma takıldı azcıkkk çok sacma olsada skskskdd 

Şimdi benim çocuğum anaokuluna gidiyor bi whtsp gurubu kurdular ogretmene hediye almak icin neysee. Iste herkes fikrini yaziyo falan, biri cikmis yazmis iste ben soyle soyle dusunuyorum bence ayrimcilik yapilmasin ogretmenlere siz hepiniz benden buyuksunuzdur eminim ablalarim nacizene fikrim vs demis. Ben nedense sinir oldum ben hepinizden kucugumdur benden buyuksunuzdur ablalarim diyo. Kimsenin yasini bilmedigi halde. Neden bu kadar **** oldum bilmiyorum siz ne dusunurdunuz :D
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

3 Cevaplar

0 oy
(1,635 puan) tarafından
Bende burda bazen bana abla yazıyorlar şaşırıyorum 24 yaşındayım daha :))
(2 puan) tarafından
Kadınlar arasında abla çok kullanılan birsey degil bence bende sasiriyorum cogu zaman
-Reklam-
0 oy
(8,006 puan) tarafından
Öküz altında buzağı aramayın
(2 puan) tarafından
Bisey aradigim yok :)
0 oy
tarafından
Kız ne var bunda
(2 puan) tarafından
Hic birimizin yasini bilmiyor ve diyor ki hepiniz benden buyuksunuzdur ablalarim
tarafından
Tamamda ne var bunda alınacak onu anlamadim

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 1,335 göst.
11 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Yagmurr (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 217 göst.
18 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif21 (2,663 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 303 göst.
0 oy
11 cevap 950 göst.
25 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Yenibiranneadayi (21 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,350 soru

24,400,034 cevap

350,065 kullanıcı

...