Bebek arabası hakkaten zor indir çıkar. Sen en iyiisi kanguru al. Bende evlere sığmayan birisiyim. Hele birde bebek varsa insan daha da bi hassas oluyor ona yetememe korkusu. Inan bana da kimse yardımcı olmadı ama gerçekten gerçekten diyebilirim az daha büyüdü mu hele bide annemm diyip sarıldı mi sana, ıyiiki bu günleri yavrumla geçirmişim diyorsun , geçiyor
Bebeğinin uyumamasi , huysuz olması senin başarısızlığın değil canım bazı bebekler huysuz olur benim oğlum gibi.. sen kendini neden yetersiz hissediyorsun ya düşün bak o çocuğu 9 ay karnında taşıdın , doğurdun ,sancsini çektin . O aralarda evini temizledin , yemeğini yaptın . Şimdi sen güçsüz yetersiz bı kadın mısın ? Bence değilsin hiç birimiz değiliz. Annem hep bir çocuk bakmak 10 ev işi yapmaya bedeldir der sen kendini hiç üzme canım , lütfen kendine falan da vurma eşin bir şey söylediği zaman 1 2 saat sen ilgilen de bak belki sen becerirsin de eminim 10 dakika sonra geri getirecek benim oğlum altını değiştirirken çok ağlıyordu eşim bana geçen kızdı işte çocuğu aglatiyon bilmem ne dün o değiştirdi göründüğü gibi değilmiş diyor . Bazen anlamaları için yapmaları lazım :) ama sakın kendini üzme benim gözümde bütün anneler hem çok güçlüyüz hemde mükemmeliz :) bı kere o çocuğu doğurmak bile başlı başına bir mukemmelliyet❤️
1,487,051 soru
24,310,042 cevap
344,691 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın