0 oy
385 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,129 puan) tarafından
Hic birşeye üzülmek yok herşey sağlıkla güzellerim eylülün21 de gögsümden ameliyat oldum enfeksiyondan daha sonra hergün Pansumana gidiyordum10 ekimde tekrarladı enfeksiyon yine ameliyat oldum yatış yapıldı 15 ekim yine ameliyat oldum 10 kasıma kadar yattım hastanede cok zor günler gecirdim oraları hic anlatmayım vücudum enfeksiyon üretiyor malesef sebebini bulamıyorlar artık vücudum antibiyotik kabul etmedi alerji oldum biraz dinlen diye çıkarttılar pazar günü yine gideceğim enfeksiyona bakılacak inşallah yükselmez çocuklarım perişan oldular babannesi baktı mevama sağolsun ilk defa 1 ay uzak kaldım yavrularımdan

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Hayırlı cumalar canım

Rabbım  bu mübarek günün hürmetine saglik versin şifa versin sana. Evlatlarının yüzü suyu hürmetine bian önce iyileş inşallah.

Çok geçmiş olsun 
(1,129 puan) tarafından
Amin canım güzel duaların için rabbim bidaha yaşatmasın inşallah ama cok uzun tedavi görmem gerekiyormuş malesef
tarafından
Geçmiş olsun canm sıvı falan mı topladı göğsün neyin var tam olarak.

Benim annem olmuştu böyle ama o düşük yaşamıştı parça kalmış bu kez de göğsü apse yapmıştı kalan sütten. Öyle böyle derken çoğu kez ameliyat olmuştu.
-Reklam-
0 oy
(771 puan) tarafından
Allah şifa versin inşallah zor :@
(1,129 puan) tarafından
Allah razı olsun canım
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım inşallah çabuk düzelirsin Allah şifa versin
(1,129 puan) tarafından
Allah razı olsun canım amin
0 oy
tarafından
Hayırlı cumalar. Allah şifa versin korktuklarinla imtihan etmesin inşallah canım 
(1,129 puan) tarafından
Allah razı olsun canım cok amin
0 oy
tarafından
Hayırlı cumalar canim çok geçmiş olsun. Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah ❤️.

Tere, maydanoz ve limonu tüket bakalım faydası olacak mı canım 
(1,129 puan) tarafından
Allah razı olsun canım maydanoz limonu cok tüketirim tereyide ekleyim listeme yediklerimle alakası yok diyor doktorlar ama ben yinede dikkat ediyorum şifanın nerden geleceği belli olmaz
0 oy
(803 puan) tarafından
Canim allah şifa versin cocuklarina biran önce kavuşursun ınsallah moralini sakın bozma 
(1,129 puan) tarafından
Allah razı olsun canım moralimi yüksek tutmam ilk kural zaten üzülmek yok diyorlar kavuştum yavrularıma yine ayrılma korkum var malesef
0 oy
(3,505 puan) tarafından
Çok çok geçmiş olsun Rabbim seni çocuklarına bagislasin neden enfeksiyon oldu göğsün birden mi oldu bı de nerden anladın canım 
(1,129 puan) tarafından
Allah razı olsun canım birden gögsümde şişlik oluştu önce fındık kadar ertesi gün ceviz kadar oldu birden agrımaya başladı şişti Gögsüm patlama ya geldi sütte emzirmiyorum acile gittim ameliyata alındım vücut sebepsiz enfeksiyon üretiyor mememi hassas bulmuş ordan vurmuş dışarıya öyle başladı malesef
(3,505 puan) tarafından
Ahh canım Rabbim şifa versin inşallah dualarım seninle
0 oy
(6,632 puan) tarafından
Coook geçmiş olsun canım rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah 
(1,129 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun canım
0 oy
tarafından
Çok çok geçmiş olsun saf hakiki propolis ve arı sütü kullanmanızı öneririm inşallah çok iyi olcaksiniz Allah'ın izniyle rabbim yasatmasn bı daha
(1,129 puan) tarafından
Önerin ve duaların için cok teşekkür ederim canım inşallah yaşamam çok acılar çektim malesef
tarafından
İnşallah kuzum rabbim kimseyi sağlığı ile sınamasın
0 oy
tarafından
Ablaaaa geçmiş olsun ❤️
(1,129 puan) tarafından
Esmam Allah razı olsun canım
0 oy
(14,123 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cuma hürmetine şifa versin Rabbim insallahhh
(1,129 puan) tarafından
Allah razı olsun canım aminnn
0 oy
tarafından
Ayyy çok geçmiş olsun ablacım Rabbım acil şifalar versin inşallah çok üzüldüm
(1,129 puan) tarafından
Allah razı olsun hülyam cok zor günler gecirdim cok acılar çektim çocuklardan ayrı kalmak zor oldu pazar günü yine gideceğim inşallah yatış demezler:((
tarafından
Çok üzüldüm ablacım Rabbım yavrularının yüzüne baksın inşallah sana da acil şifalar versin gerek kalmaz yatışa da yavrularının içine evine gelirsin ☹
(1,129 puan) tarafından
Amin canım malesef gögsümün içinde lezyon lar cok fazlaymış enfeksiyon tutmaya hazır acık yaram kapanmasını bekliyoruz başka tedaviye başlayacağız igne tedavisi yaraların iyileşmeden üst üste ameliyat olunca toparlanamadım mevam cok özlemiş beni beni bırakmıyor gideceğim sanıyor kuzum
tarafından
Ahhh kıyamam yaa ablammm özlemez mi yavrucuk Rabbım seni başlarından eksik etmesin inşallah
0 oy
(2,298 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşaAllah temiz çıkar sonuçların Allah yardımcın olsun 
0 oy
tarafından
Hayirli cumalar Rabbim tez zamanda sifa versin insallah

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 114 göst.
17 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 605 göst.
2 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
58 cevap 1,276 göst.