0 oy
915 göst.
Diğer kategorisinde (4,665 puan) tarafından
Kizlar yemegi mutfakta mi yiyosunuz salonda mı? Biz mutfakta yiyoruz misafir geldiginde salonda yiyoruz

38 Cevaplar

0 oy
(5,908 puan) tarafından

Bizim ev 1+1 oturma odasinda akilli sehpamiz var onda yiyoruz mutfagim cok kucuk masa yok orda cok sukur Rabbime <3

-Reklam-
0 oy
(5,936 puan) tarafından
Mutfaktada masa var ama.salon da yiyoruz 
0 oy
tarafından
Mutfakta yiyoruz hiç sevmem salonda yemeyiz Bi daha oraya taşımak eziyet gibi 
0 oy
tarafından
Salonda yiyoruz esim mutfakta yemek yemeyi hic sevmez zatende hayatinda bi kere yedi orda ye diyorum televizyon izlemeden ben yemek yiyemiyorum diyor 
0 oy
(227 puan) tarafından
Bnm evim tam köy usulu yastıkla döseli bi oda orası oturma odam misafr geldiginde denoraya yer sofrsı yapıyorum kendimizde orada yiyoruz sobalı evim bide uazın da mutfakda bazen blkonda 
0 oy
tarafından

Oo biz tüm evi kullanırız, mutfak, salon masası, salon sehpası, oturma odasında tepsiler ile, yazın ön balkon, hatta ilk evlendiğimizde klimamız yok ön tarafta çok da sıcak bura yazın, arka balkona taşıdık masayı gölge diye orada yedik masa sığmadı ya muk yedik valla :) sonra yatak odasına klima aldık masayı oraya taşıdık orada yedik. Sonra da o masa çok eskidi letgoda sattık :D

0 oy
(3,076 puan) tarafından

Benim mutfak amerikan mutfak oldgu için hem salonda hemde mutfakta yiyoruz :D

0 oy
tarafından
Genelde çatı tercihimiz ama banyodada yediğimiz oluyor :D soruya gel
0 oy
tarafından
Biz oturma odasında yiyoruz. Eşim getirip götürüyor sofrayı. Kendisi öyle istiyor yoksa sofrada vakit geçiren kimseler de degiliz.
0 oy
(5,440 puan) tarafından
Salonda cnm kalabaligiz zaten yer sofrasında yiyoruz yazında balkonda masada. 
0 oy
tarafından
Çocuk uyuyinxa salonda yeriz ama geblde mutfakra
0 oy
(263 puan) tarafından
Iki yerdede yiyoruz bizde 
0 oy
(1,351 puan) tarafından

Her daim salonda:)

0 oy
(3,135 puan) tarafından
Bizim mutfak küçük masa sığar ama küçük oluyor. O yüzden salonda yeriz televizyon olmadan eşim yemek yemez 
0 oy
(365 puan) tarafından
Eşime bi turlu alistiramadim mutfakta yemeyi :D
0 oy
(25,198 puan) tarafından
Oturma odasında yiyoruz TV izlerken kücük masamıza var orda misafir gelince salonda
0 oy
(532 puan) tarafından
Evlendigimiz gunden beri salonda yiyoruz cunki  televizyon olmadan bende yemek yiyemem  evlenmeden oncede oyleydi mutfaktada televizyon vardi ama biz salonda yiyoduk  oylede gider  :)))
0 oy
(17,759 puan) tarafından
Biz hep salonda yeriz televizyon olmadan yemek yiyemiyoruz 

İlgili sorular

0 oy
46 cevap 1,043 göst.
19 Ocak 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Miss.namaless (1,496 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 218 göst.
7 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Simay888 (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 806 göst.
0 oy
8 cevap 508 göst.
10 Haziran 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Meleksone (2,425 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,474 soru

23,679,983 cevap

310,195 kullanıcı

...