Bebeğim 13 günlük oldu. Ankara üniversitesi tıp fakültesinde yaptım. Eğer beni sürekli birileri poh pohlasın herşey mükemmel olsun istiyorsan parana kıyıp özele gitmelisin ki ben hiç bir şartta özeli tercih etmem. Çoğunun küvezi bile yok. Ben hastaneye sancımla gittiğimde nöbeti devralan bebek doktoru hemen yanıma geldi. Doğum da ben de olucam bana bir sorunuz var mı? Bebeğin ilk muanesini beni yapıcam bir sıkıntınız var mı? Gibi sorular sordu. Ben oarada bir yandan sancı çektiğim için acele ettirmedi bile. Doğum da okadar çok doktor vardı ki başım da allah hepsinden razı olsun. Doğum boyunca gazladılar beni ablam beni normal doğuma sıcak bakırttı, nasıl güzel doğuruyor, evde bile doğururmuş bize ihtiyacı bile yokmuş gibi sürekli gaz verdi. Gaz olduğu nerden belli derseniz bu 3. Çocuğum ve 2. Çocuğumda dikiş bile yoktu ama bu kesili dolayısıyla dikişli oldu. Bebek doğduğu an karnıma yatırıp sevmeme müsade ettiler sonra bbek doktoru alıp muanesini tamamladı o arada dikişlerim atılıyordu. Bebeğimi yanıma getirdi sevdirdi tekrar. O sırada ismi ne olacak kaçıncı çocuk hep muhabbet ettiler. Sonrasında karnıma nasıl masaj yapmam gerektiğini anlattılar. Sürekli ağrım varmı sordular. Ağrı kesici yetmezse iğne yapalım teklifini bile onlar yaptı. Sabahına hemen bebeğin işitme testi yaptı. Yapmam gerekenler anlatıldı. Yaptıkların her işlemin açıklamasını yaptılar. Mesela lağman yaptılar dediler ki yapmazsak ve doğumda yaparsan bebeğin mikrop kapabilir. Sonra tüm sancımı yatakta çektirip en son dkka çatala oturtular ve onuda bebeğin kafasının ***** olmaması için yaptıklarını söylediler. Her türlü ayrıntıyla tek tek ilgilendiler. Bebekle benim aramda ikimizde 0rh+ olmamıza rağmen kan uyuşmazlığı çıktı sürekli sarılık değeri kontrolü yaptılar garanti olması açısından tekrar kanımı alıp kanım kesin mi 0rh+ diye baktılar. Yani açıkcası ben çok memnun kaldım allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın.