eşinizi İlk karşılaşmaniz nasıl oldu. kafanızdan neler geçti
ben ilk resmini gördüm evlenceğim adam dedim
Iyy tipe bak
İlk resmini gördüm nekadar ciddi olgun duruyor napsin la bu benim gibi bebeyi dedim
Sonra tanistigimizda onun da icinde bi man.yak oldugunu anlayinca da ayy buda cok cocuk gibi deyip engelledim
Simdide oglumuz olacak iste
asla bizden olmaz dedim hoslaniyordum ama istanbula calismaya gelmişti normalde bitliste yaşıyordu ben asla bitliste yapamam dedim şimdi bi cocugumuz var bitlisteyim
Bende ilk resmini gördüm çok tatlıymış dedim bir baktım kocam olmuş
Eşimi ilk 11 yaşımdayken gördüm hatırlamıyorum
Ben eşimle msjlasiyordum zaten. Ikimizin ortak arkadaşı vermiş numaramı. Eşim uzun boylu zayıf. Demiş ki kanka bi kız var çok beğenirsin güzel uzun boylu zayıf demiş. Oda vayy be ver demiş. Ondan sonracima biz zaten mesajlasiyoruz. Sonra ben okulun parkına gittim ortak arkadaşımız orda dedim ki ferho laa pantolonum gitti baksana kızdan esortman aldım boyumdan büyük dedim. Halbuki esortman yerlerde geziyor kiz benim 2 katimdi. Bi baktım eşim bana dedi sen omusun evet dedim güldü kıyafetim zaten o biçim. Yanimda da arkadaşımlar var. Onlar eşime baktı dedi ki gözlerin lens mi bakabilirmiyim eşim hayır dedi. Bende ben bakabilirmiyim dedim tabiki dedi güldü gözlerini açtı. Sonra biz konuşmaya devam ettik ve bana dedi ki ferhat senin için uzun boylu zayıf demişti dedi Ama ben ise kısa boylu ve tombistim Hahahha :) 6 ay pesimden koştu tabi :)
Bu öküz bana neden dik dik bakıo demiştim
Ne kadarda tatlı çocuk demiştim o da aynı şekilde düşünmüş ve ortak tanıdıktan haber yollamıstı beğendiğim halde kabul etmemiştim 1 yıl hep haber yolladı koşturdum birazcık...sonuç 5 yılın ardından evlendik 1,5 senedir evliyiz 4-5 haftaya kızımız dogacak inşallah
Eşimi ilk yengemde gördüm amcamın eşi görümcem oluyo ordaydı üstünede bi güzel kahve dökmüştüm
Ben fotoğrafta gördüm görücü usulü attılar inanmadım dedim ki görmem lazım gördüm ve vuruldumm adamın yüzüne karşı direk bu iş olucak herhalde dedimcok açık sözlüyüm
1,493,017 soru
24,394,986 cevap
349,654 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın