İnsanlar neden böyle evlenmeden önce bu kadar birbirine düşkün olmayan insanlar evlenince karısına inat neden ailesine düşer anlamıyorum cidden ben. Öyle bir aile yapısına denk geldim ki artık şaşıp kalıyorum. Kaynanamgilde kaldığımda duymadığım arkamdan konuşma kalmamıştı ses kaydına da aldım eşim asla inanmıyor diye. Neyse dün annemgile geçince neden az kaldin diye surat salladı. Hiç yardımcı olmadıklarını yediklerimize bile laf ettiğini dağınık olmadığım halde kendi evi nasıldır acaba dediğini falan söyledim. Sen de herşeyi yanlış anlıyorsun altında hep bir bahane arıyorsun dedi ve hala onları savundu. Bugünde beni hiç aramayip sürekli Instagramdan ablalariyla konuştuğunu gördüm. Çok iki yüzlüler . Bu arada eşim uzman diye uzun göreve diye geldim ve ikiz çocuğum var. Sabah 4-5 e kadar yatmiyorlar yardım etmiyorlar diyince yaşlılar normal değil mi diyorlar biri annemin adı kızımın biri kaynanamın ikinci isimleri de var ama kaynanamgil özellikle gorumcelerim annesinin adı olan çocuğumla çok güzel ilgilenirken. Annemin adı olan kızımı asla kucağına almayıp suratsız hiç gülmüyor falan diyorlar bunu da eşime diyince şaka yapıyorlar abartma diyor ) artık sıyırdım sıyırcam. Bunların yüzünden ben bosanirim bir gün ama ne zaman bilmem... Sinirden kuduruyorum artık. Tahammülüm kalmadı. Ne biçim insanlar yaaaa
1,509,692 soru
24,634,604 cevap
365,343 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın