0 oy
215 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,002 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar eşim ölümden döndü kaza geçirmişti post açmıştım ailem hiç demiyor eşin nasıl eve geldi kaç gün sonr bizde geliriz eşimi aradılar gecmis olsun dediler konuştular  d abimin evi yanmıştı  ben diğer gün olup hemen otobüs bindim gittim oda eşim izin vermiyordu gitmeme yinede eşimi dinlemedim siz olsanız ne yapardınız ailem demeli miyim yada ne yapmalıyım bu durumda yani onlarda gelebilir sürekli mal mülk derdindeler mısır tarlasını kaldiralim diyir geliriz tarlada ne nzmn kaldıracak belli değil ailem le benim aramda 8 saat yol var otobusle arabayla 5_6 saat sürer tahmin siz olsanız ne yapardınız bu durumda 

3 Cevaplar

0 oy
(3,084 puan) tarafından
Gelmeseler bile insna bı arar damadını ya ayıp etmişler çok geçmiş olsun bu arada
(1,002 puan) tarafından
Eşimi aramışlar onda sorun yok yani gelmeleri gerekmez miydi
(1,002 puan) tarafından
Tşk ederim Allah razı olsun
(3,084 puan) tarafından
Bnm ailemde gelemiyorlar aramza 10 saat var kiriliyorsn anliyorm ama ha diyince de olmuyor bazı şeyler
(1,002 puan) tarafından
Evt habi abim evi. Yandığı zmn diğer gün olup hemen geldim yani isterdim onlarda gelsin onlarında köyde yasiyir mısır kaldirmamislar büyük baş ****** var oyke
-Reklam-
0 oy
(580 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım. Yani gelmelerine bişey diyemem de ama arayıp sormaları lazım geçmiş dilekleri için bı eksiğiniz ihtiyacınız var mı sorar gelemselrr bile en azından bunu yapabilirler çok ayıp etmişler. Hani 5-6 saat için de bilmiyorum biraz uzun yol annen baban genç mi? Kazadan haberleri var mı? eğer eşiniz iyiyse ciddi bı durum yoksa boşver kuzum takma vicdanlarina bırak 
(1,002 puan) tarafından
Öyle valla hayat zorlaşmis bugün aradım dedim nasılsın bana diyi hicbirseyim  yok iyim ama annesine demiş her tarafın çok ağrıyor bende diyorum acaba neden söylemiyor birde ben takıntılı biriyim çok düşünüyorum amin amin inşallah canım Allah razı olsun
(580 puan) tarafından
Sen üzülme diye dememiştir. Ama kontrolleri fln varsa ihmal etmesin inşallah tez vakitte sağlığına kavuşur canım
(1,002 puan) tarafından
Amin inşallah canım Allah razı olsun evt ben çok tedirginim dedim ece gelirsen bidaha tır cikmicaksin
(580 puan) tarafından
Peki başka yapacağı iş var mı
(1,002 puan) tarafından
Burda iş yok evlenmeden önce tarımda çalışıyordu
0 oy
tarafından

Anladığım kadarıyla ailen çiftçilik yapıyor kusura bakma ama 10 dakikalık bir Yoldan bahsedilmiyor eşini aramışlar işlerimiz bitsin geliriz demişler daha ne olsun hiç arayıp sormasalar tamam derim 

(1,002 puan) tarafından
2 tane büyük baş ****** var  evt eşimi aradılar konuştular abimin evi yandı gün diğer gün olyk gittim hani diyor eşimin ailesi dedikudu bir aile derler işte nasıl olunca bizim gelin gitti gibisinden
tarafından
Kim ne der diye düşünme canım keyfi değil çocuğu hazırlayıp çıkman 1 saatini alir ama hay.vani olan öyle değil hiç bir zaman otu yemi o su busu bitmiyor eşinin anlayışlı olması gerekiyor
(1,002 puan) tarafından
Evt canim eşim birşey demezde babsi kaynanm dedikudu ederler evt köy işi zor
tarafından
O zman hiç sitres yapma cnm o ne der bu ne der diye düşünürsek hasta oluruz rabbim eşine şifa versin inşallah
(1,002 puan) tarafından
Amin inşallah canım Allah razı olsun ztn bir aydır kaynanam kızının yanında yani yekün ederim çok rahat kız İstanbul da demiyor bırakıp oğlumun yanına gideyim hani deselwrde bende derim sen kızını bırakıp gelmedin bir aydır gitmiş b

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 113 göst.
17 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Nagiş❤️ (13,179 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 172 göst.
0 oy
10 cevap 453 göst.
24 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Watermelon (2 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 95 göst.
10 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Kevokimmm (667 puan) tarafından soruldu