0 oy
154 göst.
Diğer kategorisinde (18 puan) tarafından
Kızlar merhaba nerden başlasam bilemiyorum bana yardım edin lütfen kendimi toparlayaniyirum üzerimde çok ağırlık var basım sürekli ağrıyor basım dönüyor doktur migren var dedi ilaç kullanıyorum basım ağrısında bir işe baslayamiyirun niyet ediyorum sonra içimden gelmiyor bişey yapmak sersem gibi kafam içi Bildiğiniz bir dua var mı kendim için ne yapabilirim 

7 Cevaplar

0 oy
(4,593 puan) tarafından
İnşirah suresini oku Rabbine sığın canm ruhsal buhrandasin namazını kıl duanı et
-Reklam-
0 oy
(2,738 puan) tarafından
Nas Felak Ayetel Kürsi oku bol bol canım iç ferahlığı için inşirah suresini oku evinde bakara suresi okuyup dinleyebilirsin biraz kendine gelirsen evini havalandır sirkeli su ile sil belki faydası olabilir nazar kötü enerji varsa evinde 
0 oy
tarafından
İnşirah suresi oku bol bol bakara suresi aç evin içinde okusun bacım havalar kapali artık evin içinde insanın canı istemiyo tabi geçen sene bende öyleydim evim çok güneş almiyo benim bi de hamileydim bütün gün yatarsın eşimin gelmesine yakın bi yemek yapar geri yatarsın zaten temizlik falan yaptirmiyodu eşim bana kiziyodu hamileyim diye gidiyim bi iş yapiyom diyodum yataktan çıkmak istemiyorum kalkıp yemek yemek bile istemiyorum uyumasamda yatakta donuyodum bi iş yapıyım desem benimde hemen basım agrirdi valla şimdi ne ağrım kaldı ne sizin sabah 8 en geç 9 da çocuk ayağa dikiyo  beni huysuz bide gece gündüz uykuda olsa yanımdan ayrilmiyo uyudu deyip bırakıp gitsem uyaniyo zaten zor iş yapıyorum e artık temizlik te yapmiyo eşim doğum yaptım haliyle bi sürü iş hiç bi yerim de agrimiyo valla taş gibiyim şükür iyiyim de kalk bi başla geçer 
0 oy
(18 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun inşallah geçici bişey dir .
0 oy
(20,765 puan) tarafından
Hamile olmayasın. Ben de böyle diyordum hiç bir iş yapasim yok hiic halim yok derken bı baktım hamileyim.
(18 puan) tarafından
Yok hamile değilim
0 oy
(5,126 puan) tarafından

İnşirah Suresi Okunuşu

-Bismillâhi’r-Rahmâni’r-Rahîm.

1- Elem neşrah leke sadrâk.

2- Ve vada’nâ ’anke vizrâk.

3- Elleziy enkada zahrâk.

4- Ve refa’nâ leke zikrâk.

5- Feinne me’al’usri yusrâ.

6- İnne me’al’usri yusrâ.

7- Feizâ ferağte fensab.

8- Ve ila Rabbike ferğab.

İnşirah Suresinin Anlamı, Meali

-Rahmân ve Rahîm olan Allah’ın adıyla.

1- Biz senin göğsünü açıp genişletmedik mi?

2-3 Belini büken yükünü senden alıp atmadık mı?

4- Senin şânını ve ününü yüceltmedik mi?

5-6 Elbette zorluğun yanında bir kolaylık vardır. Gerçekten, zorlukla beraber bir kolaylık daha vardır.

7-8 Boş kaldın mı hemen (başka) işe koyul ve yalnız Rabbine yönel.

0 oy
tarafından
Canım ben sana kendi fikrimi soyliyim, migren ilaclari! Eşimde de vardı bir dönem, o ilaçları içince adam depresyondan cikamiyordu, anlamadık önce ne olduğunu, resmen degisti, bambaşka bir insan oldu, hayattan soğudum diyip duruyordu. Sonra aklıma geldi, prospektüsü bir okudum, neler neler. Sonra bıraktı ilacı ve normale döndü, ama başı ağrıyınca sıkıntı yaşıyordu, sonra da geçti kendiliğinden ağrıları. 
(18 puan) tarafından
Belirli bir ilaç yazmadı doktur ağrı kesici verdi alveres ama basım tuttumu 3 tane yerim aralıklı ancak kesiyor biraz iyim bu aralar

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 59 göst.
+4 oy
7 cevap 307 göst.
26 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (5,144 puan) tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 679 göst.
3 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (5,144 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 321 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde MEHYASEL (6,452 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,701 soru

23,654,201 cevap

308,643 kullanıcı

...