0 oy
142 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızım 1 yaşında ama ilk kez böyle özel bölgesi ve poposu tamamen kabarık ve sivilce şeklinde pişik olmuş dün çok az vardı sudocrem sürdüm ama bugün giderek çoğaldı mecbur yine sıcak suyla yıkayıp sudocrem sürdüm. Mavi hametan var elimde birde ondan sürsem olur mu ? Nasıl geçecek bu perşembe günü hastaneye gideceğiz bekleyeyim mi yoksa getireyim mi yarın. Evde yapabileceğim bişey varsa yardımcı olur musunuz. Teşekkür ederim şimdiden 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Olur sürebilirsin ben çok kullandım 
tarafından
Bilmiyordum teşekkür ederim tereddüt ettim o yüzden doktor bana vermişti çünkü dikiş için
-Reklam-
0 oy
(4,293 puan) tarafından
Evet kullanabilirsin asitli şeyler yedirme nar mandalina portakal gibi
tarafından
Şuan sen söyleyince aklıma geldi 3-4 akşamdır mandalinanin suyunu emcükledi hep yani o geldi aklıma. Muhtemelen ondan oldu çünkü bu derece olacağı bişey yoktu
(4,293 puan) tarafından
Kızıma da nar çok etkiliyor pişik olduğu zaman sende yeme emziriyorsan bebege de verme kuzum bol bol havalandir gündüz hatta bezi açık kalsın ev sicaksa ve cisli durdurma idrar da yakar poposunu
tarafından
Ev sıcak ama tuvalet eğitimi yokki her an yapıyor olduğu yerde yani altını degistirdikce biraz açık tutup geri bezliyorum. Ben bilmiyordum bilsem vermezdim kızım çok zor bişey yer hiç yemez yani onu yiyince vereyim dedim her akşam verdim de bende onunla birlikte yedim benim yüzümden ☹️
(4,293 puan) tarafından
Ole dusunme lütfen tecrübe edinmiş oldun allahin izniyle hemen iyileşir kendini suçlama ♥️
0 oy
tarafından
Ben bebeğime hep mavi hametan kullanıyorum doktorumun tavsiyesiyle
tarafından
Teşekkür ederim canım bende süreyim ya ☹️
0 oy
tarafından
Mavi hametan simdi sur ama canım yarin travazol krem al 3-4 gün kullan eminim ikinci surmende geçecek 
tarafından
Bir dostum daha önerdi bunu yarın alacağım kesin
tarafından
Kesinlikle tek çare. Kızıma kullniyorum ben mucizevi bir krem çocuk DR. Kesinlikle her defasında bunu diyor
0 oy
tarafından

Bu kremi hep paylaşıyorum burda canım ben hep bunu kullanıyorum benim kızımda 3 gün önce bezini değiştirdim diye pişik oldu bugün geçti çok şükür en fazla 2 gün sürüyor 3. Gün bitiriyor bu krem çok iyi

image

tarafından
Benimki ilk defa oldu böyle bir arkadaş demiş mandalina yapar diye hiç bilmiyordum ya benim kız hiç bişey yemez savaş veririz resmen onu yedi diye verdim her akşam ondan oldu kesin ☹️
tarafından
Evet canım benimde bir ara çok istedi diye verdim yedi ve resmen altı yandı çok kötü oldu çok sever ama korkuyorum bir iki dilim tek veriyorum
tarafından
Ayyy hadi ya ben bir iki taneyi soyup koyuyorum önüne resmen onların suyunu çekiyor daha d vermicem
0 oy
(796 puan) tarafından
Sur canim bisey olmaz ben kizina hep onu kullanirimbitek o gecirir pisigini
0 oy
(3,095 puan) tarafından
Sürülür canım geçmiş olsun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 112 göst.
14 Aralık 2023 Aile kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 43 göst.
0 oy
4 cevap 266 göst.
27 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikii (673 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 450 göst.
22 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,472 soru

12,190,210 cevap

36,711 kullanıcı

...