Direk konuya gircem annemin düğüm günü bugün 4 kardeşiz en küçgmz erkek 25 yasinda kızkardeşim biraz rahatsız küçükken havale geçirdi ama öyle, ilaç kullanmıyor sadece siniri var annem hassas onun uzerinde kuzenimde geldi hem öksüz hemde yetim amcamn kızı neyse doğum ablamda benim gibi evli neyse doğum gününu kutladık flan ben bizimkilerdn böyle şakada olsa isterim kardeşime dedim mesela bi kazağını bna versene anneme derim ekmek vurduysan ver hani isterim, annemlerden bu aksamda otururken eşimde vardi genelde ben muhabbet ettim herkes beni dinliyordu kuzenim hatta bi ara dalmti telefona abla ben olaya firansiz kaldim flan dedi, bi zaman sonra erkek kardeşim geldi yok siz kardesini kale almıyorsunz yok takmıyorsnz 2 kez kuzenime demis eşi icin kaç kac çalışıyor diye cevap vermemis hiçbirimiz onu muhabbete dahil etmiyormşz kendi aramızda konusuyor muşz samimi arkadsm var ebru ebruyla saaatlrce oturup konuşuyormusz tabi seslerimiz yükseldi babam ve eşimde icerde baabm noluyo diyince sustuk annem poşete bi iki birsey koymuştu dedim al istemiyorum ya kizlar öyle birsey ki kavgasiz babamlarin evinden bi türlü cikamiyorum erkek kardeşim, dediki onu kale almiycakcaksnz bida bu eve gelmeyin istemiyorum dedim sen onla hicmi kavga etmiyorsun daha çok bu akşam ben güldürdüm herkesi kimsede konuşmadı fazla , hatta kuzenim demedimi abla ben fransz kaldım diye annem bi yandan, poseti elime tutuşturmaya çalıştı istemedim eşimde kapıda nooluyo sana napiyorsun dedi dedim sanane sen niye olaya dahil oluyorsun bizim aile apartmani tabi ama sinir küpü olmuşum olayları duymuş hala noluyor diyo arabada ondan , her türlü hakareti yedim bna dediki birdahada ailenin yanina tek gidersin bna bağıramazsın dedi bende dedim sende benim sinirli olduğumu gördüğün halde ne sorup duruyorsn noluyo diye sorma dedim durumu gördün iyi akşamlar de çık babam orda kalkip bna birsey demedi sen niye sorup duruyorsn dedi ve çok sinirli olduğumu görüyor baban birsey demedi deseydide kimi tuttuğu belli dedi yani kardesimi diyor yani darbe üzerine darbe yedim o kadar ağladım ki cok zoruma gitti erkek kardesimle bi süre konuşmayı asla düşünmüyorum inanın anlaşamıyorz saygi yok zaten uzun oldu kusuruma bakmayın.