0 oy
920 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (888 puan) tarafından
Direk konuya gircem annemin düğüm günü bugün 4 kardeşiz en küçgmz erkek 25 yasinda kızkardeşim biraz rahatsız küçükken havale geçirdi ama öyle, ilaç kullanmıyor sadece siniri var annem hassas onun uzerinde kuzenimde geldi hem öksüz hemde yetim amcamn kızı neyse doğum ablamda benim gibi evli neyse doğum gününu kutladık flan ben bizimkilerdn böyle şakada olsa isterim kardeşime dedim mesela bi kazağını bna versene anneme derim ekmek vurduysan ver hani isterim, annemlerden bu aksamda otururken eşimde vardi genelde ben muhabbet ettim herkes beni dinliyordu kuzenim hatta bi ara dalmti telefona abla ben olaya firansiz kaldim flan dedi, bi zaman sonra erkek kardeşim geldi yok siz kardesini kale almıyorsunz yok takmıyorsnz 2 kez kuzenime demis eşi icin kaç kac çalışıyor diye cevap vermemis hiçbirimiz onu muhabbete dahil etmiyormşz kendi aramızda konusuyor muşz samimi arkadsm var ebru ebruyla saaatlrce oturup konuşuyormusz tabi seslerimiz yükseldi babam ve eşimde icerde baabm noluyo diyince sustuk annem poşete bi iki birsey koymuştu dedim al istemiyorum ya kizlar öyle birsey ki kavgasiz babamlarin evinden bi türlü cikamiyorum erkek kardeşim,  dediki onu kale almiycakcaksnz bida bu eve gelmeyin istemiyorum dedim sen onla hicmi kavga etmiyorsun daha çok bu akşam ben güldürdüm herkesi kimsede konuşmadı fazla , hatta kuzenim demedimi abla ben fransz kaldım diye annem bi yandan, poseti elime tutuşturmaya çalıştı istemedim eşimde kapıda nooluyo sana napiyorsun dedi dedim sanane sen niye olaya dahil oluyorsun bizim aile apartmani tabi ama sinir küpü olmuşum olayları duymuş hala noluyor diyo arabada ondan , her türlü hakareti yedim bna dediki birdahada ailenin yanina tek gidersin bna bağıramazsın dedi bende dedim sende benim sinirli olduğumu gördüğün halde ne sorup duruyorsn noluyo diye sorma dedim durumu gördün iyi akşamlar de çık babam orda kalkip bna birsey demedi sen niye sorup duruyorsn dedi ve çok sinirli olduğumu görüyor baban birsey demedi deseydide kimi tuttuğu belli dedi yani kardesimi diyor yani darbe üzerine darbe yedim o kadar ağladım ki cok zoruma gitti erkek kardesimle bi süre konuşmayı asla düşünmüyorum inanın anlaşamıyorz saygi yok zaten uzun oldu kusuruma bakmayın. 

21 Cevaplar

+1 oy
(404 puan) tarafından
Kac kac tam.kavgaci birisin
-Reklam-
0 oy
(613 puan) tarafından
Çok bir şey anlamadım ama bence eşine kızman gereken bir durum yok. Kavga nedeni de çok anlamsız gibi kardeşler arasında olur böyle şeyler takılma :) 
0 oy
(1,928 puan) tarafından
Eşiniz haklı. Olayı çok büyütmüşsünüz. Sakin olun ve yapıcı olun. Hatır için susun biraz annenize babanıza yazık. 
0 oy
(5,040 puan) tarafından
Pek anlamadım ben. Eşin de küçük6dueuma düşmüş olnalrn yanında azarlaynxa orayı anladm
0 oy
(3,068 puan) tarafından
Eşin yine dua et çok iyi biriymiş ne halin varsa gör dememiş sana sanane dedin zaman insan gibi sormuş sormasada umursamaz dersin
0 oy
tarafından
Pek anlayamadım canım nıye sen en cok konustun ve niye şakadan olsa da bir şeyler istiyorsun insanlardan bence gerek yok gönlü olan verir sana
0 oy
tarafından
Erkek kardeşiniz hasta olan ablasının sessiz kalmasına üzülmüş olabilir bence belki daha önce de o dışlanmış gibi olmuştur ondan tepki vermiştir. Bence de sohbete onu da dahil etmeniz daha iyi olur Sizin zaten bir çevreniz vardır belki o yalnız kalıyor bilmiyorum halden anlamak lazım. Anneden kardeşten bişey istemek de kusura bakma çok saçma. Eşin de haklı bu arada orda bırakıp gitse yeridir. Ailenin yanında azarlamak çok saygısızca. O sana yapsa ne tepki verirsin bir düşün 
0 oy
(3,317 puan) tarafından
Hicbisey anlamadim ama sen haklisin
0 oy
(2,247 puan) tarafından
Kadının doğum günü hiç yoktan mahfolmuş keşke kutlama yapmasaymışsınız
0 oy
tarafından
Olayda tek haklı olan kişi eşin bence adam haklı yani kardeşine kızıp adamdan çıkarmışsın snirini
0 oy
(1,336 puan) tarafından
Eşin haklı tabi sinirli olabilirsin ama öyle tepki vermen yanlış o sorar tabi bende olsam sorarım ne olduğunu 
0 oy
(2,191 puan) tarafından
Esin haklı birde erkek kardeşin sıkıntılıymis zaten sen neden  takılıyorsun kardeşler arasında olur kavga etmeye ne gerek var mesela benim erkek kardesimde benj kıskanır sen yinemi geldin der birşey der baba bak oğlun ne diyor derim sen benim kızıma karışma der konu kapanır kusmeyiz kavgaya dönüştürmeyiz yada boyundan büyük laf eder birşey demem iki üç gün konuşmam kardeşimle kusunce anlar hatasini gelir özür diler barışır ,yani sizinki birde hastaymış  niye uzatiyorsun annenin verdiklerini alsan ne olurdu eşine guzelce cevap versen birde neden durduk yere birseyler istiyorsun şaka falan ama ne gerek var benim eşim olsa eve almıyormuyum niye istiyorsun der onada kizardi eşin her konuda çok haklı bence sinirle birşey çözemezsin  birde annen üzülmüştur eşinle annene olmus olan 
0 oy
tarafından
Doğru duzgun anlayamadim ama galiba olan esine olms herkes.icinde o sekil soylemen kırıcı olms
0 oy
(51,334 puan) tarafından
tek anladigim esin noluyo dedi diye ona patlamissin
0 oy
(66 puan) tarafından
Hiç bir şey anlmdm. Anldğm kısımlara yorum yapıcm. Şu evlendikten sonra ailsndn sürekli bir şeyler istyn kızlrı anlmyrum göznüz hep gerıde oldğu içnmı böylesnz. Dıcksnzkı annm  bbm versın nolck. İstseler ztn sz dmedn verrlr emın oln. Kndım anme bir çöp aldrsam parsnı verrm uzaksam yollrm. Ha istenmıyosamda gıtmm azıccık gurur
0 oy
tarafından
Kimseden birşey istme bnce kazak sacma varsa giy yoksa giyme fazla samimlik iyi değil annen vermk isterse verr olayın sınırı ile eşine patlmsn 
0 oy
(264 puan) tarafından
Huyum kurusun acliktan olsem de yatalak olsamda hayata hic kimseden bisey istemem ha annm bana mémleken bisiler yoluyor elinden ne gelse hakini oduyemem bnde ne gels eelimden oraya giderken alip koyarım ona sakadan bile kimseden istemem bişey niye istedinizki kocanzda suçsuz tabikide sorabilir ne oldu diye 
0 oy
tarafından
Eşinin suçu ne burda
0 oy
(1,101 puan) tarafından
Biraz sakin olmayı dene..
0 oy
(37 puan) tarafından
Eşinin bi suçu yokken onu ailenin yanında küçük düşürmen çok ayıp bişey eşin yerine sen olmuş olsaydın aynısını o sana yapmış olsaydı sen eşin kadar sakin kalmazdın bence ne kadar sinirlendiysen eşin ne oluyor derken sana sakin ol demek istemiş verdiğin tepkiye şaşırmış bence 

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 2,012 göst.
8 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Asilomm (722 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 903 göst.
0 oy
14 cevap 612 göst.
5 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Caresiz1 (187 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 740 göst.
25 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu