0 oy
363 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde tarafından
Ilk defa seyahat edicem ne alınır ne alinmaz mesela bebek arabasj aliniyromu vs parfumde vs KAC kiloya kadar 

10 Cevaplar

+1 oy
(13,562 puan) tarafından
15 kg bagaj sekiz kılo el bagajı hakkın var. El bagajında parfüm krem losyon olunca alıyorlar büyük bagajına koy bebek arabası uçağın içine alınmıyor bagaj olarak verıyorsun çıkışta alıyosun inerken sanırım 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Evet alınıyor , ama kaç kilo olduğunu sor ben binince 15 kilo falan kadar eşya alırdım yanıma fazla çıkınca da ücret oderdim

Makas , çakmak kesici delici aletler alınmıyor

0 oy
tarafından
seyahat ettiğin firmanın bagaj vs politikasını okursan daha faydalı olur. google da hepsini bulursun
0 oy
(3,076 puan) tarafından
Benim deodorant ve parfümlerimi almışlardı canım patlama riski olduğu için uçağa almıyorlar mış 
0 oy
(139,772 puan) tarafından
Yuk hakki ucucagim firmaya bagli pegasus 20 turk hava yollari 30 kg yuk hakki var kol cantana el bagajina parfum krem deoderant gibi sivi bisi koyma kesinlikle alip cope atarlar bagaja ver sivi olanları bebek arabasiyla kontrolden gecersin ama ucaga alinmaz ucaga binerken katlayip bagaja vermen gerekli korkunu yendinmibne zaman ucucan iyi ucuslar ☺️
tarafından
Pegasus aldik. Bagaja derken nasil yani aydınlatır misin bebek arabası aliyorlarmi
(139,772 puan) tarafından
Katlayip vermen lazim ucagin ici dar hostesler zor yuruyo bide bebek arabasi yasak alinmiyo ucaga buyuk valizleri verirken bebek arabani katlayip vermelisin pegasusu da yurtdisi 20 kilo bagaj 8 kilo el bagaji oluyo sakin yaninda sut su alma kontrolde alio cope atiyolar cok az biberonda 3 parmak olsa kabul ediliyo ve kontrolden gectikten snr zaten su sut hersey satiliyo tavsiye etmem ama minik bi sise su 15 tl hersey acayip pahali
0 oy
(79 puan) tarafından
Kışı başı 15 kilo hayatım bebek arabası sıkıntı değil kendileri poşetliyolar zaten parfüm deodorant vs alabilirsin 15 geçmesin kg yeterli
tarafından
Iyiymis 15 kg ne alicam sanki.  Kiyafet olarak ne alabilirim peki
(79 puan) tarafından
Sen daha iyi bilirsin hayatım ihtiyacın olanı al bence yoksa ek ücret ödemem gerekme bilir yavrun bir yaşında varmı bilet aldınız mı eğer onun da bileti varsa sıkıntı olmaz çocuğun kıyafetlerini rahatlıkla yerleştire bilirsin
0 oy
(1,150 puan) tarafından
Parfümü elbiselerinin arasına koy sprey falan keskin bişey de olmasn makas falan 
(1,150 puan) tarafından
Ben parfümleri öyle götürüyorum eşimin uzun saç spreyibi de öyle götürdüm.
0 oy
(5,909 puan) tarafından
Bagaja 15 kilo alinior ucagin icine 9 kilo aliolar kesici alet falan bagajdaysa alinior ucagin icine alinmior bebek arabasini ucagin yanina kadar goturebiliosun sonra bagaja alior gorevliler
0 oy
tarafından
bebek arabasi alınıyor canim 
0 oy
(25,196 puan) tarafından

Bebek arabası bilmiyorum da parfüm belli bir milime kadar alıyorlar bana kaç milim diye sormuşlardı 100 milim dedim tamam dediler :D

tarafından
50 ml yaparim ben

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 70 göst.
19 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Nalankt (1,466 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 198 göst.
18 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Celeb (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 49 göst.
7 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Melek06 (866 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 209 göst.
8 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmaa (1,781 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,931 soru

23,614,600 cevap

306,530 kullanıcı

...