0 oy
1,325 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Cok komik bi baslik oldu evet matematigim berbattir ufak tefek biliyorum ama cogunlugunu bilmiyorum sizler ne durumdasiniz hanimlar :D

36 Cevaplar

0 oy
(9,620 puan) tarafından

En iyi yaptığım şey laf çarpmak oda zeka isteyen bise matematik gibi :D

tarafından
Yaa oda bi beceri gercekten herkes guzel laf sokmayi beceremez:D
(9,620 puan) tarafından
Allaha çok şükür matematiğe yetmeyen zekamı oraya yüklemiş  :D  e çevrenin etkisi büyük tabi kimse o yola teşvik etmese ben nerden bilebilirdim laf sokmayı :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Al benden de o kadar 
0 oy
(2,298 puan) tarafından
Çarpma  çıkarma.toplama bolme  iyi ama

Soruları çözemiyorum;)))))))) 
0 oy
tarafından

Bilmemek degil öğrenmemek ayıp:) sonucta dört işlem hayatta da lazım bize bunun için bilmek öğrenmek güzel olmaz mı

tarafından
4 islem biliyorum canim carpmayi ufak olan islemleri biliyorum buyuk carpmalari yapamiuorum bi boslukta basliycam ama taktim kafaya:D
0 oy
(6,059 puan) tarafından

Ben parmağımla hesap yapyorum:D

tarafından
Hahaa oda iyiymis:D
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Muhasebe gördüm lisede sayılarla aram iyi ama şekiller ve harfler girince kötü canım 

Para konusunda da hesapta mükemmelim para olsun da işin ucunda 
tarafından
Aaa isin icine para girince guzel hesaplarim esimde dalga gecer para olunca nasil hesap yapiyon ama diye:D
(6,437 puan) tarafından
Yani demek ki matematiğimiz var:)
0 oy
tarafından
Çok iyi değildir ama idare eder..ünide nasıl sayısal bölüm okudım şaşırıyorum kendime :)) bugün 2.sınıf kızıma matematik çalıştırdım tstil diye boşlamadık dönüşte sınav gbi değerlendirme yapacaklar 
0 oy
tarafından
İşim matematik tabanli :) sayilar islemler algoritmalar hayatim olmus durumda :) 
0 oy
(8,886 puan) tarafından
Benlede dalga geçer hep bılmıyom napem matematik benimde zayıf
0 oy
(404 puan) tarafından
Ne kadar kültür seviyemiz düşük olduğunu gördüm..
0 oy
(999 puan) tarafından
Sıfır matematik ile lise yi bitirdim :D valla nasıl oldu bende anlamadım asla anlamadım matematik dersinden çok uğraştım ama olmadı hala daha anlamıyorum inşallah çocuklarm bana çekmez :D
0 oy
(1,629 puan) tarafından
De ben sana bir sağ bir sol çarparım 3 gün çarpılmış gezersin tövbe yarabbim benim de kötü ne yapıyım 
0 oy
(1,056 puan) tarafından
Bana sorsalar matematiki cevap veremem ki okulda hep sıfırdı 
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Matematik candır
0 oy
(51,938 puan) tarafından
matematigim cok iyiydi sinifta en yüksek notu ben alirdim ama bazi carpma islemlerinde kafam karisiyo ☺️ mesela 7*8 de 7ve 7yi carpip 7topluyorm☺️☺️☺️☺️
0 oy
(2,530 puan) tarafından
Bnde blmiom walla eşime hesaplatrrm cnm matematik hocam kim der :) bı hesapla susta derim o daha hızlı hedaplio

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 281 göst.
0 oy
0 cevap 138 göst.
29 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Prensimin annesi (143 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 374 göst.
12 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde BetusMoms (3,496 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 429 göst.
30 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sifanurr (255 puan) tarafından soruldu

411,504 soru

12,387,534 cevap

43,594 kullanıcı

Kategoriler

...