0 oy
373 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,271 puan) tarafından
Kızlar doğum yapalı 78 gün oldu ve geçmeyen bı kabizligm var bugun o kadar zorlandım ki artık makatta çatlak oluştu heralde her peceteye silisimde  2 3 damla ya var yada yok kan geliyor tavsiye verirmisiniz ne kadar sıvı tuketsem de kabızlık geçmiyor malesef 

31 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kuru erik bulabilirsen onun kompostusunu yap o çok iyi geliyor birde kuru dut kayısı kombostusu pilav makarnadan uzak dur bulgur pilavı bol salat tüket bende senin gibiydim doktor bana bunları söylemişti asitli baharatlı yiyeceklerden uzak dur tuvalette uzun süre durma oda çatlak yapiyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bekunis diye bir ilaç var. Aldır evde dursun. Kabız olunca bir tane yut. 4 5 saatte etki yapıyor kendini tuvalete zor atıyorsun 
0 oy
(1,004 puan) tarafından
Zeytinyağına incir kurusu bas aç karnina sabah ye canim
0 oy
tarafından
Aç karnına kefir içiyorum kabzlm sorunum olmuyor.
0 oy
(1,456 puan) tarafından
Tuvalete çıkmadan zeytinyağı iç ve bi pamuğa damlatıp o bölgeye sür sonra tuvalete git ama bunlar anlık çözüm fırsatın olunca bi doktora git 
0 oy
tarafından
Kola gibi asitli şeyler çok tüketme kahvede öyle

Kabizken çok süt ürünü de tuketmemek lazım kahve yaparken bile yarısını su koyarim bende çok oluyor çünkü. 

Sızma zeytinyağı iç bağırsağı yumuşatır birde kayısı hoşafı yapıp posasiyla yemelisin. Birde aşırı kabızlıkta iyi gelen seylerden biri sizma zeytinyağı içine kuru inciri dilimle koy günde iki defa iç çorba kaşığı ile iyi geliyor 

Duphalac surupta işe yaramıştı doğum sonrası kabızlıkta geçmiş olsun
0 oy
(2,786 puan) tarafından
Kayısı zeytinyağı hepsi boş bunlar 1 kaç defa kabız olanlara etki eder.. su iç günde düzenli 3.4 litre su iç benim denemediğim şey kalmadı su tek çaresi oldu
0 oy
(7,784 puan) tarafından
Sütlaç yediğim zaman ertesi gün çok rahat çıkıyorum tavsiye ederim.
0 oy
(2,745 puan) tarafından
Dulcosoft diye bir ilaç var tamamen doğal eczanelerde satılıyor hamilede emzirende kullanabiliyor üstünde yazıyor zaten bç bak istersen oğlumun kabızlığın o çözdü 
0 oy
(3,370 puan) tarafından
Üzüm süt çorba maydanoz çayı kabızlığa iyidir. Ama emziriyorsan araştır canım. 

En kötü fitil kullana bilirsin 
0 oy
(2,841 puan) tarafından
Canım bol bol su iç yürüyüş yap ve her gün mutlaka bir bardak kayısı suyu iç geçmiş olsun 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 152 göst.
17 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 102 göst.
15 Aralık 2024 Diğer kategorisinde OynakBalina (1,220 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 158 göst.
1 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,714 puan) tarafından soruldu

412,444 soru

12,416,844 cevap