Dün gece babası aradı "bana fıstık makası gönder benmki kayboldu" dedi eşim de taamam dedi sonra abisini aradı sen o fıstık makasınu nereden almştn dedi fiyatı ne kaynım da 300 400 lira dedi benm gözler yuvalardan çıktı söylendim bu kızın hiç bişeyi yok örümceği yok zıpzıp almak istiyorum oyuncağı bile yok senin baban eksik dedm dedi ki eskiden bunlar mı vardı tamam alacaz falan dedm eski eskide kaldı biz şimdi yaşıyoruz emin ol eskiden de olsaydı herkes alırdı. Diğer odaya gittim arkamdan geldi uzatma fln devam ettm duymadım evi yakmaya kalktı bişeyi aldı eline yaktı giysilere atmaya çalştı 420 lira yırttı gecenin sonu koyun koyuna yatarak geçti öptü özür diledi falan bende kızım için bir yüzük iki çeyrek satcam bugün gdip neyi eksik alcm
Evimi yakmaya kalkdı yarın bugün evi yakmaya kalkan parayı yırtan sizede zarar verir baksana evladını bile gözü görmemiş sinir freni sıfır onunla munakaşa etme çünkü inan bana zararlı çıkarsın evladın için fazla üzerine gitme
ne desek olmuyor.kuzum bi türlü gözleri açılmıyor olmuyor yani yatıp kalkıp dua etmekten sabır etmekten başka çare kalmıyor
Evi yakmaya kalktı sonra sarmaş dolaş yattınız
Valla karı koca arasına girilmez dedikleri bu olmalı
1,486,972 soru
24,308,839 cevap
344,600 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın