Kaynanamin yaptigi yemegi yiyemiyorum zaten ne guzel sende canin ne isterse onu yap kendi sevdiklerini yap yeyin birak yapmasin valla evin kaşik tutani bi kisi olmalidir diye bi soz var cnm sende evinin hanimi ol agirligini koy izin verme biseye karismalarina meydan sana kalmis kiz kaynanani ters kose yap bence ole yapinca seni incittigini saniyo ama sen umrunda degil gibi yap
İzinlere gittiğimiz de Eşimin ailesinde kalıyoruz allah razı olsun kahvaltı yemek hazırlıyor Hatta bazen eşim diyor anne yarın erken kalkacağız uyandır diye kapıya geliyor oğlum kızım diye uyandırıyor kahvaltı da hazır olmuş oluyor 1.5 yolluk evliyim bilmem değişir mi bundan sonra
Her zaman şunu der elim ayağım tuttuğu sürece ben yaparım
Normalde kaynanalardan böyle bir davranış beklemek saçma olurdu kaynana çoğu yapmaz yani Benim kaynanam kalkar kendi kahvaltı yapar ben sonra yaparım genelde ya da ben kalkarım yaparım o benden sonra kalkarsa kendi yapar bizde böyle bazı günler aynı anda kalkarsak ben hazırlarım akşama yemeği de aynı sekilde ya o yapar ya ben birlikte yaşıyoruz ama bazı durumlarda bana kalır ben yaparım kaynanam akşam yemeği 1 çeşit yapar bazen dalga geçer gibi bazen 2 çeşit yapar oda çok alakasız olur o yüzden ben giriyorum mutfağa daha çok ama desem bana kahvaltı hazırlar mısın yok demez hakkını yiyemem sunu yapabilir misin desem yapar yani sağolsun
1,496,682 soru
24,449,188 cevap
353,864 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın