0 oy
120 göst.
Diğer kategorisinde (24 puan) tarafından
Kizlar komusmuz bugün kecinin kellesini yapiyordu bana dur sana acayim.bebegin cinsiyeti ogrenelim dedi acti sac vardi arasında bebegin kiz dedi bana biraz komik.geldi açıkçasi sizde acip.dogru cikan oldumu

6 Cevaplar

0 oy
(417 puan) tarafından

İlkkez duydum ne alaka :D

(6,438 puan) tarafından
Benim kızımın kalçasında ve ayak bileğinde kendinden morluk var bunun işareti var arkası erkek dediler bebeğim erkek canım bilemiyorum eskiden böyle öğreniyorlarmış demek ki
(24 puan) tarafından
Vala bilmiyorm cmm artk tesadüf mu batil inancmi
(6,438 puan) tarafından
Tesadüf olamaz her gören dedi çünkü bunun arkası erkek diye batıl falan bilemem ben
(417 puan) tarafından
Oğlumun anıl genıslıgınden sac seklınden arkası erkek dedıler yine kızım olucak ama ben inanmıyorum öyle seye ya
(6,438 puan) tarafından
Ya inanmak ayrı ama eskiler öyle biliyormuş ya ultrason yokken çoğu o amaçla söylüyor tabi öyle olacak diye bişey yok teyzem ve kaynanam o morluk hsrici aşırı kg verdim bana senin bebeğin erkek dediler çünkü çok zayıflamışsın dediler cidden dsha hiç kilo almadım aynı kiloda duruyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kız böyle şeylerle erkek kesin kesin dediler dediler benim bebede cinsiyet göstermedi merkata ölecektim :D ama kızmış inanma :D
(24 puan) tarafından
Yok cnm inanmıyorum ztaen haftam geldi 15 haftaligiz iki hafta sonra gidip ogrencem Allahin izniyele
0 oy
(2,578 puan) tarafından
İlk defa duydum 
(24 puan) tarafından
Eski kadinlarimiz işte gulup gectm zaten
0 oy
tarafından
İlk defa duydum canım 
0 oy
(1,120 puan) tarafından
Bu bizded3 var ama ben hic inanmıyorum kesinlikle batıl inanç ya
0 oy
(4,659 puan) tarafından
İlk kez duydum keçinin kellesinden cinsiyet öğrenildiğine 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 430 göst.
0 oy
6 cevap 122 göst.
8 Şubat 2022 Diğer kategorisinde zehraertugrul (78 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 487 göst.
14 Ocak 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 579 göst.
7 Ocak 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esila65 (748 puan) tarafından soruldu

407,227 soru

12,223,618 cevap

36,822 kullanıcı

...