Oglum 2 3 yas sendromu her neyse dibine kadar yaşıyor resmen aslında tam konuşamıyor derdini tam olarak anlatamıyor. Kayinvalidemlere gittik oglum halasindan korkuyor kadin bagira bagira konuşuyor cocuk haklı aslında söylüyor bağırıyor korkuyorum diye o orda değilken yine 1 saat oturuyor onunla oynasalar sesini çıkarmıyor ama sonra eve gidelim diye ağlıyor. Neyse gittik işte halasini gördü işte girmek istemedi gidelim diye ağladı. Halası kalktı diğer odaya geçti hayır insan bi oyuncak alır eline gel halacım oynayalım benim ses tonum yüksek diye anlatır ne bileyim neyse işte geçti içeri benim oglanda oynuyor sonra yine başladı ağlamaya bağırmaya gidelim diye çişi geldi tuvaletine yapmıyor eve gidicem yapıyor diyor biraz altına kaçırdı ama tuvalete yapmıyor bende eşime dedim kalkalım cocuk çişini türüyor zaten yeni idrar yolu enfeksiyonu geçirdi kayinvalidem diyor yaptı altına değiştir bisey olmaz cocuk tutuyor diyorum altına yapar bisry olmaz diyor o ne saçmalık ya dedim niye çocuğum çişini tutup altına yapsın ki. Oglum tutturdu ya eve gidelim diye ondan yapmadı çişini onlarda başladı bana seni parmağında oynatıyor agladi diye gitmiceksin diyeceksin ağlarsan ağla biz burdayız yemek yicez biz istediğimiz zaman gidicez diye. Lütfen söyleyin aranızda yaşı büyük belki 2 cocuk büyütmüş belki bu konu üzerinde eğitimli kişiler vardır diye sormak istiyorum. Ben oğlumun istemediği yerde kalmak istemiyorum oda bi birey ve rahatsız oluyorsa kendi anneme bile gitmiyorum bazen telefonda konuşuyorum kapat diye ağlıyor kapatıyorum her dediğini yapmıyorum ama ağlamasına musade etmiyorum o kadar. Bu yanlış mı nasıl ağlarsan ağla yada git başka odada ağla diyebilirim ki bana doğru gelmiyor. Oglum kayinvalidemlerin bize gelmesini ve bizim onlara gitmemizi istemiyor onunla oynamiyorlar diye söylüyorum onlara bana böyle cevap veriyorlar anlamadım ne yapacağımı gercekten