0 oy
158 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (268 puan) tarafından
Merhaba! Oglum 19 aylık 4 gündür ishal. kusma ateş falan yok ama çok iştahsız. İnternette arastirma yaptigimda rota virüsü belirtisi olarak gordum sanirim 3-5 aylikken yapiliyormus aşısı ama bana saglik ocagi ebesi oyle bisey asla soylemedi benimde bilgim yoktu akşam eczacımız reflor önerdi onu aldım sabah verdim ilk kez faydası olur mu? Hastaneye goturecegim ama salgın var diyip gonderiyorlarmis ben yinede gidecegim bu aksam ama cocugu rota virusu olan varsa biraz bilgilendirebilir misiniz beni

3 Cevaplar

0 oy
(8,008 puan) tarafından
Oğlum değil de esimin iş arkadaşı çocuğuna aşıyı yaptırmamis çocuk 8 aylıkken rota virüsü olmuştu 20 günden fazla hastanede yattı cocukcagiz kimisi hafif atlatiyor ama kimisi de çok zor atlatiyor inşallah rota degildir
(268 puan) tarafından
Bana neden boyle bisey soylemediler saglik ocagindan ya zaten ozel bir aşıymış alir yaptirirdim cok kotu hissediyorum bu aksam goturecegim insallah degildir :(
-Reklam-
0 oy
(2,061 puan) tarafından
Canm bi kaka testi yapsinalr omce rotavirusu amip yada başka bi enfeksiyon kapmış da olabilir cesitleri var çünkü
(268 puan) tarafından
Goturecegim bu aksam mutlaka sağolun içim içimi yiyor
0 oy
(125 puan) tarafından
Kardeşimin kzıı rota virüs teşhisi konuldu iki gün once 1 bucuk yasında. Hastanede kaldılar 2 gün. Serum takmıslar bol bol. Eve geçtiler cunku hastanede de uzun süreli yapılabilck bişey yok serumla beslenmiş oluyor. Bol sıvı alsın. Ayrıca reflor fayda eder bagısıklıgı guckendirir sindirim sistemini düzenler
(268 puan) tarafından
Bizde bugun gidecegiz insallah iyi bi doktora denk geliriz de tahlil yaparlar ilac yazip gondermezler cok sagolun zaten kendisi normalde pek su icmezdi ama 3 gundur cok iciyor Allahim sifalar versin tum hastalara

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 341 göst.
19 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 15 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Elfu (603 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 101 göst.
0 oy
21 cevap 1,761 göst.
3 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Ilosemins (167 puan) tarafından soruldu