Kuzum niye.kendine haksizlik.ediyodun istesen herseyin en iyisini yaparsin herkes.annesinin karninda ogrenmiyor ya bu iş yapmayi bende hic yapmazdim calistim.okulumu okumadim sonrada evlendim.esim.ilk baslarda basima kakti sen is bilmiyorun diye kayinvaldem srn gezme ogrenmissin dedi bana annen ogretememis dedi ama ben herseyi ogrendim bazen pilav yandi bazen dibi tuttu yrmegin ogrendim ama iki tane cocugum var birisi 2 yasinda birisi 1.5 aylik ikisinede bakiyorum temizlikte yapiyorum yemekte yapiyorum canim hic dert etme hersey duzelir kendini uzme ben yapamam deme yaparim de yapacam de
Canm bnde evlendigimde hicbisey bilmiyodum cunku yapmadim hic 10 aylik evliyim cok sükur herseyi bilirim yaparim etrafmdaki insanlar akrabalar arkadaslrm sasiriyo vaybe diyolar sen neymişsin diyolar bnde senin gibiydim anlicagin herseyi arastirarak sorarak ogrendim cok şükür sende sor cekinme yardmci olurum bn sana eminim burdaki diger kizlarda sana yardmci olur icini ferah tut duzelir hersey canm sikma canini
Bak şöyle düşün yemek yaptın yandı dimi birdahakine daha dikkatli olursun yakmazsın yemek tuzlumu oldu azar azar koyarsın birdaha kaşıkla tuzuna bakarsın öyle kararlaştırırsın madem davranmayı bilmiyorsun internetten araştır bir ortama girildiğinde nasıl davranılır diye çok yararlı oluyo kimse annesinin karninda öğrenmiyo bunları sende öğreneceksin zorda olsa
Sıkma canını yazabilirsin bana her konuda yardımcı olurum sana arkadaş mı bizde varız burda kendine güven yapabilirim de herşey olur bizde annemizin karnında öğrenemedik bildiklerimizi ya
Yaa canım benimmm kıyamam sana çok tatlısın bizde anamızın karnından çıkarken öğrenmedik ki yaşın daha genç herşeyi öğrenirsin yaparsın merak etme yaşayarak öğreniceksin. Sen mesela ne yemek yapmak istiyorsan nerenin temizliğini nasıl yapıcagmı sor yaz buraya herkes sana yardım eder anlatır emin ol.
1,487,475 soru
24,316,537 cevap
345,071 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın