Cnm sen kendine bu kadar haksızlık edersen zaten hiç birşey başarmazsın bunu bil biraz öz güvenli ol ya istediğini sora bilirsin burda herkez herşeye açık bunu bil elimizden geleni yaparız ama bunu unutma önce sen aklında herşeyi ben bilirim en iyisini yaparım en önemlisi ben bir anneyim de ozaman herşeyi yoluna koyucaksin emin ol
Valla ayni beni anlatmissin ben bekarken aynen böyleydim ne yemek yapardim ne temizlik annemin 4 oglu 1 kizi var yani ben banada kiyamadi sonrada pisman oldu ama artik iş işten geçti sonra evlendim inanki kuru fasulye yapicaktim suyunu koyarsin o iyicene bi kaynar ya ben suyu koyduktan 2 3 dakka sonra ocaktan alirdim yani odama ciğ yedirtirdim yemek ya tuzsuzdu ya yaniyordu yani öyle öyle ögreniyor bekarken annem senle evlenen ac kalir derdi simdide benden tarif isterler yanii temizlik konusuna gelirsekte halada tembelim valla ama yaptimmida cok güzel yaparim saflik bendede var bende herseye inanirim herkesi kendim gibi bilirim biri yüzüme güldümü herseyi anlatirim sonrada kafama vururum ah s alak kafam niye anlattin diye ama iste napacan yapacak bisi yok insan büyüdümü artik cok seyin farkina da variyor cnm sadece biri geldiginde dilini tut dilini tut sakin bisey anlatmaaa inanmaaa diye tembihlerim kendimi
Asla öyle düşünme , aslında çok beceriklisin heveslen ve yapacağım de yaparsın, hiç birmiz annemizin karnında ogrenmedik herseyi , bazen kırdık bazen döktük, bazen yemeği yaktık ama yavaş yavaş oldu , sen işte en iyisini yaparsin
Yaşın henüz çok küçük sen yaşlarda ailemden dahi işe yaramaz muamelesi görüyordum oysa ki okuldan gelir bakkalimiz vardı babama yardımcı olmak için yanına giderdim. Zaten babam hep ayrıdır benim için. O severdi beni hep severdi. Annem evde babaanne dede coluk çocuk derken yüzümüze iyi bakıyordu o kadar iş içinde. Çokda sevilen bi çocuk olmadim hiç. 2 lafı da bi araya getiremezdim çoğu zaman. Ama iyi yazarım. Sonra 22 yaşında eşimle tanıştım. Evde durmaktan kafayı yiyecek gibi oldum evlendiğimizin 3 ayinda çünkü kalktım memleketten hiç bilmediğim yere geldim. Sonra kurslara gittim. Gittim ama nasıl yapacam nasıl yapacam diye de kendimi yedim. Ha bi de soğuk biriyim. Öyle hemen ortamda girişken de gozukmem. Gel zaman git zaman şimdi 32 yaşındayım. Hepsi geride kaldı simdi sözü geçen biriyim. Elimden de her iş gelir.
1,488,272 soru
24,327,679 cevap
345,559 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın