Aslında bu olay olalı 1 yıl oldu oğluma 5 aylık hamileydim. Annemle babam bizde kalmışlardı alaturka tuvalet var kapının dışardan kulbu çıkmış biz bu tuvaleti kullanmadığımız için eşime söylemedim nasılsa olsa takılır diye neyse annemler gittiler ben öncesinde çamaşır suyu döktüm kokunun çıkmasını bekledim sonra içeri girdim unuttum yanlışlıkla kapıyı kapadım kapanış o kapanış 7-8 saat kilitli kaldım.
Gerçekten çok zordu o saatler geçmek bilmedi aksine bir de havalar çok soğuk alttan ısıtma tuvalet buz benim üzerim kısa kollu. Eşim işe gitti gitmeden kahvaltı yaptığımız için şükrettim. Normalde arada eve uğrar malzeme alırdı aksine o gün uzak bir yere çalışmaya gitti. En çok zoruma giden de burda arkadaşım komşum kimsem yok havalandrmadan kac kez bağırdım kimse duymadı annemler ablamlar her gün görüşüm onlar da o gün merak etmişler beni ama eşimi aramak akıllarına gelmemiş.
Neyse ben kapının altından bakıyorum hava kararsa da eşim gelse bir yandan ezan sesini takıp ediyorum akşam ezanı okunmasını bekliyorum. Daracacık alanda oturamiyorum terlik ve pecetelerin üzerinde geçti saatlerim hamile halimle o kadar uğraş vermeme rağmen asla açamadım kapıyı. Neyse en sonunda eşim gelmesine iki saat kala bana ulaşmamış telaşla geldi evin kapısını içten kilitledim açamadı ama neyse ki sesimi duydu. Zemin katta oturuyoruz balkonumuz demirli can havliyle demiri kirıp beni kurtardı elhamdülillah.
Sarıldık ağladık çok açılmıştım zorda olsa bir şeyler atıştırdım. Daha sonra asla kapıları kapandım bu yüzden evim dışında tuvalete giremiyordum yeni yeni giriyorm nereye gitsem telefonu kendimle götürüyorum. 1 yıl olmasina rağmen ektisi yeni geçti diyebilirim. Eşimle ailelerimiz merak etmesin babamlar kendini suçlamasın diye o an kimseye söylemedik yeni haberleri oldu benim ailemin. Rabbim kimseyi bu şekilde kapana kısılmak, kilitli kalmakla imtihan etmesin uzun oldu sanırım ilk defa bu kadar uzun bir post paylaşıyorum sonuna kadar okuyanlara teşekkür ederim ,
♥️