Başlarda eşimin çalışmaması, eşimin adına olan 2 evin kira parasını kaynanamın alması, eşimin banka hesabına her ay gelen faizi kaynanamın alması. Ama artık hall etdim onu. Kira paraları da, bankadan gelen paranıda eşim alıb bana getirib veriyor. Tabi kaynanam 3-5 istiyor. Şimdilik tabi hayatım ver annen o diyorum. Ama çoçuk oldukdan sonra 1 kuruşda vermem. Ve eşim her gün işe çıkıyor.
Kaynanam gil eşimin çalışmamasını, tüm ihtiyaclarımız için onlardan para istememizi istiyotlardı. 1buçuk senemi aldı istediğimi yaptırmak. Hatta bir bakkalımız var, eşimin adına.. Eşim tamir etdirdi. Onuda kiraya verdircem ve parasını kaynanaya vermek fikrim yok.
Yaşadığımız evin baçmesi kocaman. Toprağın bir kısmının tapu işleri yoktu. Kaynanam o tapusuz olan kısmını kaynımın adına geçirmek istiyordu. Kaynanamla muhattap olmadan onu da hall etdim. Kaynanam kendisi kaynıma dedi ki, kardeşinin olsun o toprak.
Eşimle başlarda anlaşmazlıklarımız oluyordu. Genelde kavgayı kaynanam fitilliyordu. Artık gözümü açtım. Dünya yansa yıkılsa eşimin kalbini klacak tek kelime etmiyorum.
Şu an çoçuğumuz olmuyor. O bizi yoruyor yıpratıyor. Allah bizi görsün
İnşAllah.
Ha bide eğitimimi tamamlamak istiyorum. Eşim yok diyor.ama o da olacak.