0 oy
150 göst.
Diğer kategorisinde (1,024 puan) tarafından
Benim uzun zamandır isteksizlik problemim var kürtaj oldum geçen sene sonra yine hamile kaldım derken dengem iyice bozuldu bir seneye yakındır toplam 4 kez yada 5 kez oda çok zor oldu ilişki.dogumuma az kaldı eşimle cinsel hayatımız bitti resmen hastaneye gidemiyorum oğlum küçük gitsem de utanıyorum doktora söylemeye bir türlü söyleyemiyorum doktora eşime doğumdan sonra bu konu için özel olarak gidecem dedim yani psikolojim çok bozuk gerçekten kendimi yetersiz hissediyorum eşime karşı üzülüyorum 

2 Cevaplar

0 oy
(2,183 puan) tarafından
Üzülme canım her kadında olablck şeyler bunlar korku üzüntü stres sonrası olusablr çok doğal şeyler uzman bir doktorla emin ol geri eski haline dönersin üzme kendini 
(2,183 puan) tarafından
Kuzum hani yanlış anlama ilişki şart degl inan bana eşinle sarmaş dolaş bir film izleyin ne bileyim sarlp uzunca bir uyku çekin emin ol sen kendine gelene kadar onalr fazlasıyla yeter
(1,024 puan) tarafından
Tabiki öyle ama aklıma çok takıyorum dedim ya kendimi yetersiz hissediyorum buda canımı çok sıkıyor
(2,183 puan) tarafından
Asla sıkma canını geçici bir dönem korku stres kaynaklı gecicic bir dönem canm sadece sevisme yapablrsnz mesela
(1,024 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim konuşmaya ihtiyacı var insanın kimseye anlatamıyorum iyi geldi yorumların çok sağol
(2,183 puan) tarafından
Rica ederm cnm unutma herşey ilişki yaşamak değil mutlulugunux
-Reklam-
0 oy
(7,444 puan) tarafından
Canim çok normal şeyler bunlar ön sevismeyi uzun tutup kayganlastirici kullanabilirdin canin yanacagini dusundugun icin olabilir
(1,024 puan) tarafından
Özür dileyerek söylüyorum denedik dediğin gibi oluyor yine yanma oluyor bir türlü olmuyor
(7,444 puan) tarafından
Canim sen kendini kastigin icin tahris olmus buyuk ihtimal sxtiva diye bi kayganlastirici var çok iyi ve icerigide iyi bi onu dene istersen
(1,024 puan) tarafından
Deneyecem çok teşekkür ederim:)
(7,444 puan) tarafından
Rica ederim canim sıkma kendini

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 143 göst.
10 Haziran 2024 Aile kategorisinde Kurdele (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 304 göst.
12 Şubat 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy