Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermiyor canım. Hasta bakımı aşırı aşırı zor biliyorum o değil ama bebekle ilgili aynı yollardan biz de geçtik Rabbim yardımcınız olsun ama sen de iyi olmaya çalış dışarıda parayla baksan o kadar yük gelmez ama şimdi karşılıksız olduğu için de çok ağır geliyor. O kadın için de çok zor eşin her gün annesini öyşe görüyor çok zor. Ama en çok bakana zor bence. Ama karşılığı da rabbimden ennnn merhametliden ennnn adaletliden… ben kaç kişide gördüm yaşlısına hüröetle bakana rabbim çok güzel kapılar açıyor. Yengemin 10 yol bebeği olmadı da dedeme baktı rabbim güzel kapılar açtı çok şükür üç tane evladı var şimdi. Senin de yolun ferah olsun inşAllah. Başka bakabilecek kimse yok değil mi. Bir de yardım alabiliyor musunuz. Maddi olarak. Hemşireler falan evde bakım için gelmez değil mi haftada bir de olsa belediyedeb. Bir de küf içib çamaşır suyu ile silip bir gün havalandırsan gidiyor ama yine geliyor tabi. Aman bebeğinden uzak tut çamaşır suyu kokusu ve küfü Allah yardımcınız olsun. Eğer maddi ihtiyacınız varsa instagramda gonulaayyildizz abla var illa birilerini yönlendirir size. Rabbim kolaylıklar versin…