Kizlar 3 yildir evliyiz biz gurbetteyiz ve kacarak evlendik esimle esim annemi dugun zamani 1 hafta cocuk dogdugunda 1 hafta toplasaniz iki hafta gordu ben onun ailesiyle konusmuyorm o da benim ailemle konusmuyor ama surekli annem hakkinda konusup duruyor mesela en ufak ornek kahvaltiyi cok gec hazirliyorm basliyor annen yaptiriyor annen fitne fesat şeytanin teki o kadinin kildigi namaz bile kabul olmuyordur senin hayatini o kadin mahvedecek senin aklini yikiyor ya diorm ne alakasi var anneme .... Şaka yaparken bile annen su annen bu die saka yapiyor ...tv de kotu karakterli ya da kotu bir sey gorse annen gibiymiş dior gecen gun kadinin biri cocugunu öldurmus gorduk tv de cok uzlduk annen ayni o kadına benziyor felan dior artik cok yoruldm ya diorm ya bak ben de senin annenle ilgili koftu konusurum laf ederim ama gunah yaptigin diorm yok kavga ediyorm yok tinlamiyorm istedigini de diorm yok
Esim cok kiskanc bana cok kotu zor seyler yasatti annem arar oglum bak soyle otur soyle kalk senin icin daha iyi olur die konusur hep kizim var esimin bir kat kiyafet almisligi bir oyuncak almisligi yok bir valiz kuculen kiyafeti var icerde bir dolap giydigi kiyafet var bir torba etiketli buyunce giysn die gonderdigi kiyafet var hepsini annem yapti bir suru oyuncagi var annem aldi cocugum torunum mutlu olsn en iyisini olsn die cabalar ac oturdugumuz zamanlar oldu annem fazla fazla para gonderdi evine bir yiyecek alsa boler saklar taaa ordan buraya kargoyla gonderir ki siz de yen die onun ailesi telefnda konusurken bile sormaz cocugumu napiyo die ne yapmam gerek bilmiyorm cok yoruldm bu konuşmalarindan artik