0 oy
262 göst.
Diğer kategorisinde (150 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kizlar biz smdi gorumcelere iki bilezik verdik araba aldilar ama aldiklari zaman 2 ay sonra vercez dediler sonra vermediler surekli su zaman bu zaman diye diye 2sene oldu aramiz bozuldu bu olay yüzünden dün yine eşim aradı bilezik icin vermeyecem demiyorlar ama istegdimiz haldede sürekli bişey uyduyorlar Çarşamba gunu ayarlym diyor mesela o gün geliyor bı bahane uyduryo  dün yine eşime şey demiş saat 4 ayarlacam demiş esiminde işi vardiyali 2.5 da evden cikmasi lazmdi ama ise gtmedi saat 4 oldu aradık işte bir para yatacakti yatmadi filan dedi esimde enişte ararken utandim bak karimla aram bozulcak filan dedi  oda niye bozulacak bozulacak bsymi var verecez bilmem ne dedi kapattılar neyse ve anltamadigim daha bir sürü olay görümcem agizna ne geldiyse saydı hem esime hem bana biz bunu nasıl alabiliriz bunlardan akıl verin terslnyecek olanda yazmasin buarada  polise şikayet edeyim diyorum elimde ses kaydi aldigna dair ama poliste ilgilenirmi benle bilmiyorum nasıl cozebilirz kafayı yicem gayri az parada değil 50 milyar smdi biz onu en zor gunumuzde bile bozdurmadik şimdi elalimn adamına kaptirmak zoruma gidiyor köpek gibi pişmanız vergdimeze ama nerden bilebilirdik böyle olacagini
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Senet sepet yoksa polis ilgilenmez canim ses kaydi olsa bile mecbur bekliyeceksiniz yani
(150 puan) tarafından
Ses kaydı olmazmi peki
tarafından
Ses kaydı kanunen suç canım hiç karıştırmayın onu
(150 puan) tarafından
Öylemi nasıl mesaj atmasını saglyacazki biz o adamin ya off offf
tarafından
Soru sorabilirsin mesela enişte bizden kaç gram almıştın gibi veya onun borcu 20 gram mı 50 gram borcunuzu ödeyin gibi mesaj at eğer mesajla dönerse zaten söyleyecektir 50 değil 20 gram borcumuz diye bunu delil olarak sunabilirsin
(150 puan) tarafından
Tamam canım tessekur ederim beyfendi telefonlarımza bakmaz oldu zaten
-Reklam-
0 oy
tarafından
Senet vs imzalatmadiysaniz geçmiş olsun üzerine su için 
(150 puan) tarafından
Ya nolur öyle deme üzülürüm valla
tarafından
Valla canım inşallah insafa gelirler de verirler yani, yoksa işin kuralı belli
0 oy
(2,310 puan) tarafından
Kaynanan felan konuşsun borç sonuçta işlerini haledip kenara çekilmez öyle 
(150 puan) tarafından
Kaynanamla iyi değil gorumcemin arasini sevmezlerki birbirlerini
0 oy
(966 puan) tarafından
İnsana ne gelirse yakınından geliyor zaten.
(150 puan) tarafından
Valla canım öyle nasıl insanlarin içine düştüm ben böyle diye hayretle bakiyorum

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 516 göst.
0 oy
4 cevap 431 göst.
31 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 923 göst.
5 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde sevvalice (1,543 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 352 göst.
28 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Yagmurkokusuuu.1 (111 puan) tarafından soruldu