Kizlar biz smdi gorumcelere iki bilezik verdik araba aldilar ama aldiklari zaman 2 ay sonra vercez dediler sonra vermediler surekli su zaman bu zaman diye diye 2sene oldu aramiz bozuldu bu olay yüzünden dün yine eşim aradı bilezik icin vermeyecem demiyorlar ama istegdimiz haldede sürekli bişey uyduyorlar Çarşamba gunu ayarlym diyor mesela o gün geliyor bı bahane uyduryo dün yine eşime şey demiş saat 4 ayarlacam demiş esiminde işi vardiyali 2.5 da evden cikmasi lazmdi ama ise gtmedi saat 4 oldu aradık işte bir para yatacakti yatmadi filan dedi esimde enişte ararken utandim bak karimla aram bozulcak filan dedi oda niye bozulacak bozulacak bsymi var verecez bilmem ne dedi kapattılar neyse ve anltamadigim daha bir sürü olay görümcem agizna ne geldiyse saydı hem esime hem bana biz bunu nasıl alabiliriz bunlardan akıl verin terslnyecek olanda yazmasin buarada polise şikayet edeyim diyorum elimde ses kaydi aldigna dair ama poliste ilgilenirmi benle bilmiyorum nasıl cozebilirz kafayı yicem gayri az parada değil 50 milyar smdi biz onu en zor gunumuzde bile bozdurmadik şimdi elalimn adamına kaptirmak zoruma gidiyor köpek gibi pişmanız vergdimeze ama nerden bilebilirdik böyle olacagini