0 oy
633 göst.
Diğer kategorisinde (114 puan) tarafından
Günaydın kızlar güzel günleriniz olsun inşallah. Bebeğinizi hırpalayarak seven insanlar sizinde sinirinize gidiyor mu bu konuda yalnız olmadığımı dusunuyorum. Akşam bebeğim huzursuzdu durmadı ağlamaktan boğazı kurudu 2 aylık bu arada. Görümcem bide bi akrabaları geldi çocuk zaten ağlıyo gelmiş kendi ve akrabasının kızı çocuğu hırpalayarak seviyolar şapur şupur öpüyolar çocuğun canı burnunda zaten bide bunlar böyle yaptı sinirler tepeme çıktı. 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim kaynana oyle yapar cocuk ağlıyor umrunda digil guya seviyor bi se olmaz diyor aglasin
(114 puan) tarafından
Ağlatınca ne geçiyosa eline boğazı kuruyo o ne olacak.
-Reklam-
0 oy
(2,767 puan) tarafından
Baskasi yapsa siniriime gider tabi ama daha dogmadigi halde o karnimda kipirdadikca karnimi sıktırı veresim geliyor bazenleri icimden cikarip poncikleyip geri sokasim geliyor ama bi baskasi yapsin boyle benim yapdigim gibi valla parcalarim onu hele benim şeytan kaynana yapsin o zaman elimden kurtulamaz sonucta ben anasiyim ne kadar ponçiklesemde canini acitmam
(114 puan) tarafından
Bizim buralarda bi söz vardır gurkun bastığı cücük ölmez derler o hesap anne yapınca bişey olmaz ama dışardan biri yapınca boğasım geliyor.
0 oy
tarafından

Hirpalanarak çocuk mu sevilir ya ,ne kadar saçma sapan bir davrans :angry:

tarafından
İzin verme sakın , çocuğun kemiklerini yerinden cikartacaklar
(114 puan) tarafından
Görümceme tamam yeter artık dedim ama kaynanamada söyledim yapmasınlar diye ay hırpalamaktan kusturdular ya .
tarafından
Bir dahaki sefere çocuğu verme ellerine şöyle siz diğer sefer öyle hirpalayarak sevdiniz çocuğu bütün gece agladi
(114 puan) tarafından
Aynen bak öyle deyim yumuşak yüzlüyüm kırmayım diyorum ama bazende hak ediyorlar.
tarafından
Ya canım Allah korusun çocuğa birden bir zarar gelecek , tabiki sevsinler ama.digru düzgün sevmek varken hirpalamak ne
0 oy
tarafından
Onların tabiri ile çocuk seviyorlar gelirsin görürsün maşallah maşallah dersin dua okursun geçersin kenara 
(114 puan) tarafından
Aynen öyle. Bide ne kadar kilo almış demeleri yokmu çocuk bu ya tabi alacak büyüyo git gide okuya okuya gözümden yaşlar süzüldü esnemekten.
tarafından
Rabbim nazardan korusun onları yaa bir maşallah demek çok zor olmamalı yaa
(114 puan) tarafından
Amin inşallah cümlemizin evladını. Tabiki öyle okusalar bide dakika sürmez ya  .
0 oy
(6,389 puan) tarafından
hic lafımı çekmem walla ben öpmeye kıyamıyom kimse umrumda olmaz zaten bebeğimin cildi çok hassas bide milletin dengesiz sevgisiyle ugrasamam
(114 puan) tarafından
Aynen öyle valla Allah akıl fikir versin bu tür insanlara bide bebekler çok öpülmeyi falan sevmiyo.
(6,389 puan) tarafından
aynen oyle canım kıyamadan nasıl yapıyorlar bilmem ben kimsenin bebeğine elimi bile dokunmazdim
(114 puan) tarafından
Bende öyle valla eltimin cocuklari geldi onlarada aynı şekilde yaptılar ben böyle uzaktan nazikçe sevdim çocuklar yenge yenge diye peşimden ayrılmadı ben eve giderken gitmemi dahi istemediler .
(6,389 puan) tarafından
düşüncesiz insanlar canım iste
(114 puan) tarafından
Aynen canım.
0 oy
tarafından
Ben izin vermiyorm zaten öyle bişey de kimse yapamiyo meaalef 

Ama geçen gün kaynanam geldi bn ogluma ıhlamur kaynatirken baktım almış kucağına bir de terli disardan gelmiş elini yikamamis sigara icmis ve bnden gizli arkamı dondugum an öpmeye başlamış 

Hemeeennn aldım kucağından seni kaç kez tatlı dille uyardım dedim bu kez kalbini kircm arkamı dondugum an iş çevirme sana asla çocuk bırakmam dedim baya tersledim birkaç kaf saydı bana defoldu gtti 
(114 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun benim görümce de içiyo elip çocuğa yapışıyo direk Allahtan kaynanam anlayışlı kızıyo ama nafile.
0 oy
(3,076 puan) tarafından

Ayyy Allah yardımcın olsun valla annelik çok zor bişi. Insanları ne kadar uyarırsan uyar aynılar canım :ermm:

(114 puan) tarafından
Aynen öyle ya gerçekten.
0 oy
tarafından
Bazen dozu kaçiyor tabi ama ben normaldede bebekleri hoplatarak zıplayarak hunharca severim kendi bebegimi de oyle bebegim mesela kimsenin kucagında aglamzz sevdikleri zaman ben ona oyle aliştirdim belki ondan ama aşiri ya kacarlarsa tabikide sinirlenirim bidahsss bebegimi zor görürler, 
(114 puan) tarafından
Ben nazik sevdiğim için kıyamam tabi herkesin bir seviş şekli vardır ama yavrum zaten durmuyo neresi ağrıyo bilmiyorum boğazı kurudu ağlamaktan bide gelmiş çocuk istemedikçe öpüyo amaaaan zaten ağlıyo öpüyüm diyo.
0 oy
(406 puan) tarafından
Ay sen ne diyosun canım ya ben deliriyorum bu konuya. Kızım 3 aylık bile degildi emziriyodum halam geldi aldı kucagına allaaahımm agzına agzına vura vura sevdi çocuk kendini parçaladı susan çocuk aglamaktan nefesi gitti ama nasıl aglıyo anlatamam o oldu daha kimseye veremedim kızdıgımı da anladılar eve geldiklerinde zaman kızımı içeri götürüyodum şimdi kızım 7 buçuk aylık eşimin teyzesi aglatıyo kızım yabancı birini görünce aglıyo teyzeside üstüne üstüne gidiyo aglatıyo delircem artık bişey dicem kırılır diye demiyorum ama daha bırakmıyorum kucagımdan indirmiyorum 
(114 puan) tarafından
En iyisini yapıyosun canım ya bide korkar üzerine üzerine gitmek nedir Allah korusun ne olursa korkuyla demişler Allah esirgesin.
0 oy
(725 puan) tarafından
Geçen gün bende misafirliğe gittim orda evin gelini güya gülüyor espiri yapıyor  hırpalayıp bir döndürdü çocuğu, çocuk ağız üstü durdu.. Ne yapıyorsun dedim Allah aşkına yaptığın iş mi şimdi dedim ya kolu kırılsaydı.. Eşim çok hassastır o birşey diyemedi tabii yüzüme baktı sürekli bende bebeğimi aldım hiç yere bırakmadım taa ki gelene kadar 
(114 puan) tarafından
Baştab tepkiyi koymak lazım.
(725 puan) tarafından
Evet ben başta yaptım bunu

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 409 göst.
26 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 102 göst.
17 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (875 puan) tarafından soruldu
+1 oy