Kızlar benim 22 aylik bi oglum var biraz kilosu fazla doğduğundan beri hep hızlı kilo aldı bu yüzden de ben dengelemek çalışıyorum mesela aç tok farketmez çok fazla ekmek seviyor elinde hep bi parca ekmek olsun onu mincirsin istiyor ve ben neredeyse yaşına girene kadar ekmek vermemiştim hep sebze et meyve yoğurt sağlıklı beslemeye çalıştım hala da öyle yapıyorum çok nadir abur cubur yer onu da ben değil eşim annem babam falan verir neyse benim dışımda kimden ekmek istese hep verdi ben hep kızdım o her istediğinde bağırdım bazen elinde ki ekmeğe kadar aldım ve ağladı yani çok istahli bir bebek maşallah diyeyim ve diyelim lütfen önüne ne versem yiyor asil mevzum su aslında bu kizdiklarimdan mi ne bileyim elindeki ekmeği falan almamdan mi veya başka şeyden mi sanki beni çok sevmiyor gibi geliyor babasına çok düşkün resmini bile görünce baba baba diye ağlıyor susturamiyorum hu durum tabi ki hoşuma gidiyor babasını sevmesinden değil beni sevmiyormuş gibi gelmesine çok üzülüyorum tam konuşamıyor bir de kelimesi az baba dede mama bi kaç hayv.n sesi bir kaç da sadece bizim anlayabilcegimiz kelimeleri var bir de bana anne demiyor ismimle sesleniyor bi çocuk neye ağladığı farketmez baba diye ağlar mı ya ağlıyor veya ben olayım olmayayım hiç umurunda değil annemle babamla babasıyla durur beni hiç aramaz anneme de düşkündür bu arada her istediğini yaptirdigi için mesela ikimizde oturalım annemin elini tutar kaldırır mutfağa götürüp birsehler ister genelde ben vermem çünkü biliyor yani ne bileyim büyünce değişir mi sever mi bana da düşkün olur mu ay moralim çok bozuk ya biraz uzun oldu kusura bakmayin