10 gündür hasta oğlumu 1 hafta evde toparladım antibiyotik kullandık, hiç bişeyi yoktu dün kreşe devam etti akşam geldi sesi kısılmış karda yatmış gibi öksürüyordu. Bugün iyiydi gönderdim akşam 4.30 da aradılar yine, hah dedim geliyor gelmekte olan, ateşi 38.5 çıkmış yine. Stresten sinirden beynim hala zonkluyo zaten zar zor toparladım çocugu geçen hafta başlıcam artık böyle salgına, yarın evdeyiz dinlensin dedi doktor ama perşembe gitsin dedi normal karşılanıyor şu zamanda bu hastalık çünkü. Viral enfeksiyon geçiren çocuklarda sonradan öksürük başlayabilir, buda enfeksiyonun ciğere yapışıp kalmasıyla ortaya sonradan çıkıyor dedi. Öksürük ateş sizi şuan korkutmasın, ama nefes alış verişi sıkıntılı ve tıkanmaları olursa hemen gelin dedi. İnadım inat o bağışıklık kazandırılacak, kocamla küsüz okuldan alalım diyo ben hayır dayan kış bitene kadar düzelicek diyorum, neysek doktorlarda benden yana :D Bu gece ateş ve nefes nöbetindeyim selam olsun herkese :D sizler nerelerden katılıyorsunuz hastalık kervanına :D şükürler olsun dermanı olan dert veren Allaha bunlar geçici şeyler Allah dermansız dert vermesin kimseye.