Hz Nuh peygamberimiz 950 sene yaşamış ne yaşadın demişler Han'ın bir kaoisindan girdim diğer kapısından çıktım demiş. Hayat çok kısa ve geliş amacımız Allah'ın emrine uymak, onu tanımak, ve imtihanları Allah'ın rızasıyla atlatmak. O kadar açık insan var nefis kapanmak istemeyebilir ama herkes kendi bacağından asılacak. Yani herkes kendi hesabını kendi verecek bir bahanemiz asla olamaz onlar açıktı da ben o yüzden açık kaldım diye. Rabbim diyor ki kulum bana bir adım yaklaşsa ben ona koşarak giderim. Sen duanı et ona sığın hakkıyla tesettüre (kapalı olma tesettürlü ol) bı gir bak ne kapilar açılacak sana.
Benim ailem muhafazakar bir aile değil serbest büyüdüm çok rahattım annem hala açık çevrem hayret ediyor ben çarşaflı değilim ama feracenin de bir tık üstü cilbab giyiniyorum. İlk ailem istemedi heves etmişim gözüyle baktılar ama elhamdülillah Rabbime iyi ki tesettüre girdim keşke daha erken görseydim diyorum. Bir anda tunik giy dediler ben bunu rabbim istiyorsa tunik giyip rabbim razı olmayacak hakkıyla girmem lazım deyip direk bıçak gibi kestim haramla helal arasını. Şeytana fırsat vermedim aklıma geldikçe dinlemedim. Rabbime yürüdüm elhamdülillah o da bana koştu. Hatta namazla aynı anda başladım. İlk namazım namaz olmadı bilki Allah katında bilmiyorum ama inanır mısın sanki rabbim günahlarımı mıknatıs gibi çekti. İlk kildigim çok ağır geldi bana ama rahatlamış hissettim. Rabbim gunahlarimi temizledi diye yorumluyorum. Eşine sağına soluna bakma Allah razı olur mu gözüyle bak. Sen duanı et eşine bu hareketinle örnek olmuş olursun inşallah. Rabbim hakkıyla tesettüre girmeyi nasip etsin. Nefsime ağır gelir diye düşünme şeytanın vesvesesi hepsi.