gecenlerde gorumcem annesi ile kardeşlerinin tartıştığını söylemiş eşime.arabayı verirmisin biz enistenle anneme gidelim demis.eşim sanirim yalan söylediğini düşünmüş olmalı ki biz de geleceğiz demiş.işimi gücümü yarim bıraktim apar topar kalkıp gittik.ne tartışma var ne birşey. teyzesi falan da ordaydı.sanirim teyzesi orda diye keyfi gitmek istedi ve bu bahaneyi uydurdu.neyse oturduk falan,eşim kalkalım artik dediğinde eşime laf ettiler hep muhabbetin tatlı yerinde kalkalım diyorsun diye.esim de sinirlendi.eşim gece calisiyor sürekli 2de işe gidiyor öğlen geliyor.indik aşağıya gorumcemin ayak üstü muhabbeti bir türlü bitmedi aşağıya inmesini bekledik. diğer gorumcem rahatsızdı kuzeni bizim araba ile hast.goturdu. o da geldi kapının önündeki bir araca sürttü geçti arabayı.eşim ona da delirdi tabi soylendi biraz ,zaten sinirliydi. gorumcem üstüne geldi biraz ne olacak bisey olmaz falan diye.esim de patladı en son ne kadr rahatsiniz,araba oyuncak oldu habire orda burdayiz.beni birdaha ikidebir aramayın oraya buraya gidelim diye falan dedi.bugun gitsek 3 gün sonra yine gidelim diyor.surekli ama kızlar abartmıyorum.ne haftasonunu kaldi ne birşey. eşim de kırmak istemiyor ablasını ama.dusunun ki bize sormadan davetlere geliriz bile diyor o derece yani.kendi araçları yok.heryere biz goturup getiriyoruz.sen eşime veya bana sormadan niye geliriz diyorsun.belki başka planlarımız var.buna darılmış dün davet etmiştik k.validemleri onu da cagirdim gelmedi darıldım sana demiş eşime. hicbir dediği yere goturmemezlik etmedi eşim.ogün yalan söylemesine çok sinirlendi ve sürekli bizi bunalttı bu şekilde eşimde diyor ki belki biraz kafam rahatlar.sustum sustum ama yeter diyor.ben de gece çalışan insanim hiç anlayışı yok diyor