0 oy
487 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
gecenlerde gorumcem annesi ile kardeşlerinin tartıştığını söylemiş eşime.arabayı verirmisin biz enistenle anneme gidelim demis.eşim sanirim yalan söylediğini düşünmüş olmalı ki biz de geleceğiz demiş.işimi gücümü yarim bıraktim apar topar kalkıp gittik.ne tartışma var ne birşey. teyzesi falan da ordaydı.sanirim teyzesi orda diye keyfi gitmek istedi ve bu bahaneyi uydurdu.neyse oturduk falan,eşim kalkalım artik dediğinde eşime laf ettiler hep muhabbetin tatlı yerinde kalkalım diyorsun diye.esim de sinirlendi.eşim gece calisiyor sürekli 2de işe gidiyor öğlen geliyor.indik aşağıya gorumcemin ayak üstü muhabbeti bir türlü bitmedi aşağıya inmesini bekledik. diğer gorumcem rahatsızdı kuzeni bizim araba ile hast.goturdu. o da geldi kapının önündeki bir araca sürttü geçti arabayı.eşim ona da delirdi tabi soylendi biraz ,zaten sinirliydi. gorumcem üstüne geldi biraz ne olacak bisey olmaz falan diye.esim de patladı en son ne kadr rahatsiniz,araba oyuncak oldu habire orda burdayiz.beni birdaha ikidebir aramayın oraya buraya gidelim diye falan dedi.bugun gitsek 3 gün sonra yine gidelim diyor.surekli ama kızlar abartmıyorum.ne haftasonunu kaldi ne birşey. eşim de kırmak istemiyor ablasını ama.dusunun ki bize sormadan davetlere geliriz bile diyor o derece yani.kendi araçları yok.heryere biz goturup getiriyoruz.sen eşime veya bana sormadan niye geliriz diyorsun.belki başka planlarımız var.buna darılmış dün davet etmiştik k.validemleri onu da cagirdim gelmedi darıldım sana demiş eşime. hicbir dediği yere goturmemezlik etmedi eşim.ogün yalan söylemesine çok sinirlendi ve sürekli bizi bunalttı bu şekilde eşimde diyor ki belki biraz kafam rahatlar.sustum sustum ama yeter diyor.ben de gece çalışan insanim hiç anlayışı yok diyor 

7 Cevaplar

0 oy
(99 puan) tarafından
Eşin iyi demiş yüz vermeye gelmiyor yüz verdin mi çıkar tepene
tarafından
canım aynı gün bir konuşma oldu bir de,gorumcem kız kardeşine diyor ki abilerin anca karılarıni gezdiriyorlar. bu nankörlüktur.her yere kapıdan alip kapısına bırakıyoruz ve kaç kere pikniğe oraya buraya ayrıca onu alıp götürdük
(99 puan) tarafından
Yapmayacaksin hicbirsey o zaman değer verirler benim bir tane eltim var yüz vermez kimseye değer de görür herkesten
tarafından
aynen biz de 2 eltiyiz o lafını da esirgemez mesafelidir.herseyi de esirger.yeri gelir lafını ederler ama ona gelince herkes herşeye çekiniyor.kaynima diyemezler ki bizi şuraya götür götürmez çünkü biliyorlar.
(99 puan) tarafından
Aynen canim mesafe başta konulur devir öyle olmuşki herkes pat diye söylüyor
-Reklam-
0 oy
(10,136 puan) tarafından

Eşin çok iyi yapmış ağzına sağlık boşver sen bunu taktın burdakiler böyle şeyler sevinçten halay çeker :D:D

tarafından
takmak değil de sinirlerim bozuldu.cocuklari var otobüs parası falan vermesin diye biz her dediği yere götürüyoruz.ama bizim de 1 haftasonumuz var eşimle bunun tartışmasını bile yaptim.yeter dedim her hafta ailenleyiz 3 gun de bir annendeyiz ablan istiyor diye.bizim de ayrı özel hayatımız var anlayış 0
(10,136 puan) tarafından
Çok haklısın vala
0 oy
(636 puan) tarafından
Heerseyi gectim yakıt dunya para olmus.kardeslerinin parasını cöp göruyorlar belliki.kendi arabasi olsa gitmez.Hep bunlar empati yapmamaktan dolayı.Hazır boyle olmuşken bu durumu devam ettirin mesafe candır.
tarafından
aynen canim maddi boyutunu yazmadım bile artık düşün yani
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Sende davet etme canım eşini destekle haklı yani enayi yerine koymasınlar
tarafından
hakli canım aynen.ben daraldığını düşünmedim ki.darildysa da kendi bilir
0 oy
(20,130 puan) tarafından
Valla sen de esin de çok haklısınız. 
tarafından
bir de k.validem bana diyor ki gidin ablanızın gönlünü alın.eşim inatla gitmeyeceğim dedi.ben de gitmem zaten benlik birşey yok ortada
(20,130 puan) tarafından
Aman boşver.
0 oy
(40 puan) tarafından
Iste hatayı herseye evet demekle yapmış Esin böylelerini 40 gün sırtında taşı 1 gün indir sen benjm için ne yaptın ki derler kırılan kırılsın sizinde kendinize göre planınız olur planı geçtim evden çıkmak istemeye bilirsiniz hayatınızı ona göre mi sekillendirceksiniz hic takma 
tarafından
durumları biraz iyi değil ve mahkeme süreçleri falan var.ablasi bunalıyor bu durumlara falan diye gönlünü hep hoş etti eşim.ablamdir biryere zaten çıkmıyor etmiyor diye ama elini veren kolunu kaptırır durumu oldu bizimki
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Nanköre demişler ne dedin de yapmadı diye her dediğimi yaptı bir kez yapmadı diye nankörlük ettim mi ne demiş o hesap bu ne rahatlık ya oyle seymı olur.
tarafından
aynen eşim de ona öfkelendi.her dediği yere götürürüm bir kere laf ettim diye darılacaksa darılsın dedi.benzin falan da asla teklif etmezler yani maddi boyutunu yazmadım bile
(9,718 puan) tarafından
Ben ablamın arabasını utana sıkıla alıyodum o da gezmeye de değil hastane vs işleri için dönerken koyma benzın demesıne ragmen koyuyordum. Komsumun aldım ıkı kez oylesıne koyma dedıler ama koydum baktım olcak gibi degıl altınımı varımı yogumu saattım araba aldık ayagımızı yerden kesıyor hamdolsun muhtac degılız. Bazıları bunu nasıl kendine yediriyor ben bılmıyorum karakter meselesı en azından eşin su saf. Salklardan değil dur dıyo yanı
tarafından
hayirli olsun canım size de.evet canim herşeyin farkında.ben de şaşırıyorum cidden.laf ile de olsa insan birkere teklif eder ki eşim kabul etmez zaten.o da patladı işte en son

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 660 göst.
0 oy
11 cevap 421 göst.
0 oy
11 cevap 433 göst.
28 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Acemianne06 (132 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 327 göst.

411,211 soru

12,377,565 cevap

42,958 kullanıcı

Kategoriler

...