15 aylık oglum 11 aylik yurudu 5 aya kadar anne sutu sutum azdi ek gidaya erken gecdim mama tavsiyesi yapdim 6 ayda hareketli oglum oturmasi emeklemesi yurumesi pes pese geldi tüm komutlari yapiyor uyguluyor gelim markete dedimi odasina gider kiyafet vermemi bekler
Baba mama süt saat cici anne isine gelirse diyo dede dayıya day day diyo öpücük atar küstümü dedimde kollarini bağlar arkadini döner ne kadar seviyorsun dedim de kollarini acar besiginden iner çıkar yanliz oynamak istemez hep benim oldugum yerde cizgi filime sardi bu aralar tv bozuldu diyorum açmıyorum konusmasini etkiliyor bildigi seyleri demiyo parmakla gösteriyo agzini burnunu dislerini kulak el ayak bacak nerdr dersem tek tek gosterir
Ama drblar anne baba dede bir kelime söylüyorsa arkadi gelir gecde olsa geliyor 15 ay cok kelime soyelyen biliyorum ama ben takılmıyorum saglik durumu gelisimi onde mahsallah rutin kontrollerine götürüyorum ama konusmak istedigi zaman kendini hazir hissettigi an söyler ne kadar ustune gittiysem inatla demiyor kendine birakdim mesalla saati 2 gun oldu ogrendu gezmeye gidicekdik esim saatimi verirmisin dedi bende saat takiyordum bakiyordu bak saat dedim babanin saatini ver dedim götürdü verdi snr bana geldi kolunu gösterdi saat dedi :)) simdi saat asagi saat yukari:))